Вучић: Тадићу нису могли да вичу "лажеш", мени свако мало

Лидер Српске напредне странке Александар Вучић је на "ТВ Пинк" изјавио да у кампањи за претходне изборе на јавном сервису није могло да се чује "лажеш Тадићу", а да сада у сваком промо програму свако мало чује "лажеш Вучићу".

"Пре три године у време Бориса Тадића и владавине ДС да ли је било могуће да се чује "лажеш Тадићу", у свим промо материјалима на РТС? Ја сада гледам на РТС и чујем "лажеш Вучићу", једном, па после 10 секунди, па после 40 секунди, опет", рекао је Вучић и додао да "није знао да за то служи јавни сервис".

Премијер је поновио да га увреде које му упућује опозиција, али и садашњи коалициони партнери, ни најмање не погађају, не сметају му, јер је то доказ њихове немоћи, али је проблем што се многи праве да не виде да су се ствари у Србији промениле.

"Најбоље ми је кад ми људи из СПС и ДС вичу: "Вучићу, педеру" или "Лажеш, Вучићу". То ме не погађа, то је доказ њихове немоћи. Смета ми то што се неки праве да не виде све оно што је у овој држави другачије и боље. Они том мржњом себе уништавају", објаснио је Вучић.

"Смета ми то што се неки праве да не виде шта је другачије, шта је боље и смета ми то што се праве да не виде све оно што каже Свертска банка, ММФ, ЕБРД, ЕУ, шта сви кажу у свету", рекао је Вучић, говорећи о резултатима своје владе.

Истакао је да га је и иначе срамота "какве све глупости слуша у овој кампањи".

"И кад чујем шта све причају они који би да се на сваки начин дочепају власти", рекао је Вучић и додао да он не може тако да наступа.

На опаску да медији различито преносе и интерпретирају његове изјаве, он је рекао: "Имали смо фашистичке претње дела људи из демократског блока због неколико Рома који су били на њиховом митингу, на светски дан Рома и после говора Јелене Јовановић. Уочи нашег митинга у Новом Саду, једна министарка ДС "у хладовини" из ДС сликала је неколико Рома, да наводно покаже како лоше изгледају они који нас подржавају. Сад има велике шансе да постане министарка, а на најстрашнији начин Роме вређа, као што њен лидер на најстрашније начин вређа Словаке", рекао је Вучић.

Вучић је додао да се ДС не бори ни за права мањина, различитост и да су ту политику пратили само док су били на валсти, а сад не.

Оног секунда када ти људи више нису на њиховој страни, рекао је Вучић, из ДС могу да чују само најгоре пароле против себе.

"Они који ме критикују на друштвеним мрежама нису ни по чему ни бољи ни гори од оних који, на пример, музу краве, тиме што седе и куцкају нешто против мене", истиче Вучић.

недеља, 07. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару