СНС и ПС одговарају на Пајтићев "једноставан избор"

Српска напредна странка поручила је, реагујући на говор лидера ДС у Новом Саду, да се слаже са Бојаном Пајтићем да грађани никада нису имали овако једноставан избор, јер, пре свега, бирају коме ће поверити своју децу - "да ли желе да будућност своје деце повере онима који су отимали паре чак и од деце са посебним потребама". Покрет социјалиста поручује да ће грађани лако одлучити какву Војводину хоће.

У саопшšтењу се наводи да ће се грађани такође изјашњавати да ли ће гласати за оне који вређају жене и припаднике националних заједница, који шире лажи и мржњу сваки дан, и туку се са грађанима на улици, или желе да њихова деца остану у Србији и живе у нормалној, модерној, и економски развијеној земљи.

У таквој Србији се, додаје се у саопштењу, крађа народних пара, криминал и корупција не исплате.

"Такође, грађани бирају и да ли желе да им деца живе у изолованој држави, да се на улицама поново продају шећер, уље и бензин, да их је срамота када се било где у свету говори о Србији, или желе снажну, суверену, војно неутралну државу, која је стуб мира и стабилности у региону, уважавану и на Истоку и на Западу, земљу у коју долазе страни инвеститори, и у којој се отварају нова радна места", истиче СНС.

Српска напредна странка позива све грађане Србије, без обзира на њихову политичку припадност, да испуне своју грађанску дужност и гласају на изборима 24. априла, да они буду ти који ће одлучити о судбини своје деце.

Позивамо грађане да гласају за будућност своје деце, јер свако ко не изађе на изборе свој глас даје директно онима који Србију враћају у прошлост, у време пљачкашких приватизација и у време изолације, закључује се у саопшšтењу.

ПС: Грађани ће лако одлучити какву Војводину хоће

Покрет социјалиста поручио је да 24. априла избор неће бити тежžак, јер ће грађани моћи да одлуче, да ли су за Војводину којом ће владати разни Пајтићи, Миšшковићи, ŠШарићи, Јерковићи или су за Војводину која ће бити часна, пошšтена и праведна према свим својим грађанима.

ПС у саопштењу наводи да лидеру ДС Бојану Пајтићу нико не би поверио новац на чување, јер се зна како су завршиле паре деце ометене у развоју, Развојне банке Војводине и Фонда за капитална улагања.

"Нећемо са Демократском странком расправљати да ли би неко свог сина поверио Бојану Пајтићу, али знамо сигурно шšта нико не би поверио Бојану Пајтићу. Нико му не би поверио паре деце ометене у развоју, пошšто би завршšиле као паре намењене за реконструкцију дворца Хетерленд. Нико му не би поверио паре Развојне банке Војводине, Фонда за капитална улагања, нико му не би поверио паре за Каменицу 2, поšтшо сви знамо како су те паре заврšшиле", наводи се у саопштењу ПС.

Они кажу да нису сигурни чији је Бојан Пајтић следбеник, али да су сигурни чији је ових 16 година био послушšник, које је све тајкуне служžио и омогућавао им да се богате на муци грађана Војводине.

четвртак, 25. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару