ПС: Опозиција новим ДОС-ом покушава да дође на власт

Покрет социјалиста оценио је да протест представника Удружења синдиката пензионера Србије потврђује да су странке опозиције спремне да формирају нови ДОС у покушају да дођу на власт, као и да им је циљ само партијски интерес и лично богаћење, а не и интерес грађана Србије.

ПС истиче да заједничко учешће ДСС-a, Двери и Демократске странке на протесту доказује да између њих не постоје никакве политичке разлике.

"Заједничко учешће само доказује да између Санде Рашковић Ивић, Бошка Обрадовића, Зорана Живковића и Бојана Пајтића не постоје никакве политичке и програмске разлике и да су њихови оркестрирани, заједнички напади на републичку Владу и премијера Александра Вучића режирани из једног, заједничког центра моћи", наводи ПС у саопштењу.

ПС сматра да они који су спроводили пљачкашку приватизацију, који су отпустили стотине хиљада радника, који су дизањем неповољних кредита куповали социјални мир, а Србију довели на ивицу банкрота, данас су се заједнички окупили да траже неку наводну правду.

"Колико лицемеран и бахат треба бити па после свега што су учинили Србији и њеним грађанима, данас се претварају да заступају интересе тих истих грађана, иако цела Србија зна да су их одувек интересовали само партијски интереси и лично богаћење", саопштио је ПС и позвао "нови ДОС" да саопшти грађанима ко је њихов заједнички кандидат за премијера.

Представници Удружења синдиката пензионера Србије протестовали су у центру Београда и најавили кривичну пријаву против лидера ПУПС-а Милана Кркобабића, јер је, како наводе, својом изјавом да пензионери "могу да забораве на пензије", ако листа окупљена око СНС-a изгуби на изборима, узнемирио јавност.

субота, 31. август 2024.
24° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару