Михајловић: Милијарду динара за путеве Мачванског округа

Потпредседница СНС Зорана Михајловић изјавила је у Варни код Шапца да ће у 2015. и 2016. бити уложено у Мачванском округу скоро милијарду динара у путеве и поручила да влада коју предводи СНС неће оставити ниједно село у Србији без пута.

"СНС, са њеним председником Александром Вучићем, мисли и води рачуна о сваком грађанину у сваком месту у Србији", казала је Зорана Михајловић.

Она је нагласила да је у Варни локална шабачка власт две године обећавала да ће направити тротоар, али да ништа није урађено.

"Две године су причали и нису ништа радили и баш сада су кренули да раде тротоаре. Ево, ја им захваљујем што су коначно почели нешто да раде и ако им треба нека помоћ ми ћемо да помогнемо", навела је Михајловићева.

Зорана МИхајловић је поручила да СНС власт неће оставити "ниједно село, место нити једну кућу без пута, било да је у питању регионални, локални односно сеоски пут".

Михајловићева је посетила новоизграђену основну школу у Бељину код Владимираца и изјавила да је у току сређивање 150 школа у Србији.

"Влада Србије реконструише 150 школа и потрошиће на то 50 милиона евра, а наш премијер Александар Вучић неће дозволити да и једна школа не буде сређена, почев од тоалета до учионица, јер су деца најважнија и она треба да остану у Србији", рекла је Михајловић.

Михајловић је рекла да је у Бељину захваљујући новој власти у Владимирцима после 16 година изграђен објекат за школу Јован Цвијић Дебрц за ђаке издвојеног одељења у Бељину.

Она је рекла да ће ту школу похађати 13 ђака већ од наредне седмице.

"Надамо се да ће бити и више ђака. Ђаци су раније ишли километрима даље одавде у школу и поносни смо на општину Владимирци која је из својих средстава средила ту школу", рекла је Михајловићева.

Она је рекла да многе политичке странке причају о породици, али да садашња влада сваки дан својим резултатима показује колико јој је стало до деце и сваког грађанина где год био у Србији.

Председник општине Владимирци Милорад Милинковић је рекао да је пре више од 15 година почела изградња те школе и да је нова власт коначно успела да је заврши.

Милинковић је казао да су раније деца из Бељина похађала наставу у Дому културе у Бељину, а други део шест до седам километра даље у Дебрц.

"Потрошено је из буџета седам милиона динара, ово је потпуно ново изграђена школа. Хвала министарки Михајловић која је смогла снаге и времена да нас обиђе. Потребан нам је и спортски терен и прилазни пут у дужини од стотинак метара", рекао је он.

Михајловићева је затим најавила да ће у наредном периоду ђаци те школе добити спортски терен и прилазни пут.

петак, 26. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару