Представници СНС-а у Лазаревцу и Врбасу

Небојша Стефановић поручио је приликом посете Лазаревцу да ће Србија наставити да инвестира у пољопривреду. Маја Гојковић je у Врбасу рекла да су пензионери хероји стабилизације Србије.

Потпредседник Главног одбора СНС-а посетио је породицу Миливоја Стевановића у Дудовици, у општини Лазаревац, и обишао његово породично домаћинство. Поручио је да ће инвестиције у пољопривреду из године у годину бити све веће.

Стефановић је подсетио да је до сада издвојено 1,7 милиона евра за развој малих и средњих предузећа и да ће и у наредном периоду држава нудити још више подстицаја што у предходних 10 година није био случај, јер је тај сегмент био занемарен.

"Наш задатак је да идемо од човека до човека, да посетимо све фарме у Србији како би што већи број фарми заживео. Држава ће разговарати са највећим светским произвођачима као што је 'Тениз' како би се у Србији више производило, а мање увозило", рекао је Стефановић, саопштио је СНС.

Стефановић је потом обишао центар Лазаревца и Велике Црљене одакле је многобројним мештанима, који су се окупили, поручио да не постоји други човек осим Александра Вучића који води Србију у светлу будућност и који је гарант стабилности земље.

Функционер СНС-а се посебно захвалио пензионерима који су изнели највећи терет реформи, подсетивши на значајна инвестициона улагања у протекле две године.

"Да бисмо све ово наставили неопходно је да сви изађемо 24. априла на изборе и гласамо за листу Александар Вучић - Србија побеђује и на републичком и на локалном нивоу јер само уједињена Србија побеђује", закључио је Стефановић.

Гојковић: Пензионери хероји стабилизације државе

Чланица Председништва СНС-а Маја Гојковић захвалила је пензионерима што су својим жртвовањем показали како се мисли на државу и што су помогли да Србија не доживи грчки сценарио и поручила да су они хероји стабилизације државе.

"Дугујемо захвалност нашим најстаријим суграђанима, пензионерима, који су у претходним деценијама дали допринос изградњи државе, а последње две године, када је СНС преузео власт, а државу затекла у тешком финансијском стању, пензионери су ти који су поднели највећи терет", рекла је Гојковић.

Зато, како је истакла, управо су они хероји, а не политичари.

Гојковићeва је, након обиласка Геронтолошког центра у Врбасу, где је разговарала са пензионерима, рекла да је захваљујући њима Србија данас пример добре праксе како се реформама може изаћи из рецесије и кризе и добија похвале Светске банке и ММФ-а за стабилизацију јавних финансија.

Гојковићева, која је прва на листи СНС-а за покрајинске изборе, рекла је да се Влада Србије бригом одужује најстаријима, и то ће учинити на покрајинском нивоу, ако 24. априла СНС задобије поверење грађана.

Навела је да ће изградњом центара за старе бити настављена брига о њима, јер је то пре свега брига о заједници и породици.

Како је навела, Влада Србије је издвојила 860 милиона динара, а у овој години ће издвојити још 400 милиона динара за опрему и осавремењавање објеката за старе и бригу о њима.

Гојковићева је након обиласка Герронтолошког центра, посетила и месну заједницу где је разговарала са женама и упознала се са њиховим радом.

Са Гојковићевом у Врбасу је био и члан Председништва СНС Игор Бечић.

петак, 26. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару