ПС: ДСС без програма кампању своди на увреде

Покрет социјалиста Александра Вулина саопштио је да Санда Рашковић Ивић, ученица Драгољуба Мићуновића, у стилу ДОС-а у ком је, како кажу, пошто нема никакав предизборни програм своју изборну кампању своди на безочно вређање политичких противника.

"Када не вређа своје политичке противнике Санда Рашковић Ивић се занима убеђивањем грађана Србије да то што је, као добро плаћени функционер, ћутала о НАТО споразумима, што је ћутала током пуштања на слободу браће Мазреку и осталих албанских терориста, заправо била њена патриотска жртва", наводи се у саопштењу ПС-а.

Констатују да Рашковић Ивић убеђује да је пљачкашка приватизација у ствари била добра ствар за Србију и њене грађане, јер како би ДСС/Двери данас обећавали нова радна места, да пре 10 година нису отпустили пола милиона радника.

"Кога би данас лагали да фабрике и даље раде, а радници имају своја радна места. Уједињени у мржњи према Александру Вучићу и свима који желе часнију, поштенију и праведнију Србију, ДСС/Двери не бирају ни увреде, ни савезнике, могу они са свима само да пређу цензус и докопају се власти", наводе из ПС-а.

Поручују да би, пошто је изборни дан све ближи, било коректно да грађанима саопште ко је њихов кандидат за премијера. "Наш је Александар Вучић, а њихов?, питају из ПС-а.

Покрет социјалиста се огласио саопштењем критикујући изјаву Јелене Милић. Покрет социјалиста оценио је да је зјава директорка Центра за евроатлантске интеграције Јелене Милић да јачање утицаја Русије у Србији доводи до окретања младих национализму и дискредитацији европских интеграција, класични пример говора мржње према већинском делу грађана Србије.

"Овакве квалификације, да организације које имају призвук било чега руског у себи негирају залагање за поштовање људских права, демократских вредности и слободе медија су најблаже речено безобразне", саопштили су из ПС-а.

И те странке сматрају да укидати право на другачије мишљење само зато што се оно не свиђа Јелени Милић и сличнима можда може негде другде, али у Србији неће проћи.
"Дотична може да се залаже за улазак у НАТО, али о томе неће одлучивати она већ народ на референдуму, ако се такво питање икада постави. Нико други о томе нема право да одлучује", поручују из ПС-а.

Организације које прозива, наводе из ПС-а, раде искључиво као волонтерске и на добровољној бази, а питамо се ко то финансира ЦЕАС коме она припада.

"Да ли је њен проблем то што и поред огромних финансија не може да се избори против воље српског народа, који жели и уме да размишља својом главом? Јесу ли то финансијери незадовољни њеним резултатима, јер све док идеју за улазак у НАТО пакт промовишу њој слични, све више нас је сигурно да нам тамо није место", наводе из ПС-а.

Покрет социјалиста пита мисли ли Јелена Милић да Србија своју срећу после свега што је доживела 1999. може и треба да тражи у НАТО пакту?

"Да ли Срби треба једног дана да дођу у ситуацију да другима раде оно што су нама радили? Никада и ни по коју цену!", поручују из ПС-а.

субота, 27. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару