Љајић: Желимо да завршимо посао који смо започели

Лидер СДПС-a Расим Љајић изјавио је у Пријепољу да та странка жели да заврши посао који је започела и да се коначно каже доста примитивизму и национализму.

"Ми смо брана том примитивизму, ми хоћемо да зауставимо сваки национализам и онај српски и онај бошњачки, а данас има и једног и другог", рекао је Љајић на предизборном скупу СДПС-а.

Љајић је, реагујући на позив Сулејмана Угљанина да међународне снаге дођу у Санџак, рекао је да ће та странка решавати проблеме грађана и навео је пример депоније у Пријепољу.

"Нека они пишу Уједињеним нацијама. Ми морамо да решавамо ваше проблеме са којима се суочавате, то је наш посао", рекао је председник СДП Србије.

"Они се баве неким митовима, баве се прошлошћу, ми се бавимо садашњошћу. Она није сјајна, она није ружичаста, има много проблема, али ми те проблеме желимо институционално да решавамо и зато нам је важно да гласате на оба листића за број један", рекао је Љајић.

Председник СДПС-а рекао је да та листа неће допустити повратак у проšшлост и на старо.

"Немојте да вšарате на изборима, па да на једном листићу заокруžжите једне а на другом друге. Ако хоћете да нам дате подршку, дајте нам је на оба листића и то је подршка која нам омогућује да решавамо све ове проблеме које смо наследили из прошлости", рекао је Љајић.

Позвао је присутне да само погледају шта се и колико урадило у општинама на којима је СДПС на власти, а да се погледа и шта се урадило тамо где није.

"Погледајте Сјеницу, погледајте Тутин, а погледајте Пазар и Пријепоље. То је небо и земља у сваком смислу, зато šто ми правимо озбиљне градове, а то ћемо урадити сутра и од Сјенице и Тутина када преузмемо власт тамо", закључио је Љајић.

Рекао је да је власт у Пријепољу, чију окосницу чини СДПС, последње четири године излоžжена разним притисцима и да су сви желели да оборе ту власт.

"Реците ми да ли је нека власт икада више урадила у овом граду него што смо ми урадили за четири године. Да ли постоји једно обећање које нисмо испунили овог мандата. Урадили смо и више него што смо обећали зато што смо знали шта хоћемо, имали смо добре људе и знали смо да другима кажемо да одступе и да нећемо никада попустити", рекао је Љајић.

Председник СДПС-а је изразио сигурност да ће Пријепоље, као и до сада, знати да бира и направи разлику између те листе и других које ће се појавити на изборима.

"Ми немамо чега да се стидимо и немамо шта да кријемо зато што смо најбољи и Пријепоље зна да имамо најбоље људе", рекао је Љајић.

субота, 27. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару