ПС: Стефановића највише боли што је био политички слуга

Покрет социјалиста поручио је лидеру "Левице Србије" Бориславу Стефановићу да свако прича о оном што га највише боли, а да њега највише боли "што је целу досадашњу каријеру провео као политички слуга".

"Служио је Стефановић Вука Драшковића, Вука Јеремића, Бориса Тадића, Драгана Ђиласа, Бојана Пајтића и као сваки слуга који ради за плату, а не из уверења, забијао је нож у леђа сваком од својих господара чим би добио прилику или помислио да код неког другог господара може да добије више", истичу у тој странци.

Пошто је Стефановић саопштио да је актуелна власт смањила пензије и да ће то наставити да ради уколико победи на изборима, из ПС подсећају да је ДС, "у време када је Стефановић служио Јеремића", купујући социјални мир и изборе задужила земљу, повећавајући плате у јавном сектору и пензије на нереалним основама, због којих је земља доведена на ивицу банкрота.

"Није тада сметало Стефановићу што његови господари зарад шаке власти задужују будуће генерације и Србију гурају у провалију, баш као што му није сметала ни пљачкашка приватизација, стотине хиљада радника на улици и опустошена Србија. Ништа није сметало Борку Стефановићу док се башкарио на добро плаћеним државним функцијама, не обраћајући пажњу на муке грађана Србије", пише ПС.

Додају и да Стефановићу сада, "када су га се сви господари одрекли и када је приморан да са шачицом сопствених слуга продаје маглу по Србији", није остало ништа друго него да напада оне који раде у интересу Србије и њених грађана, надајући се да ће пронаћи новог господара ког ће моћи да служи за шаку сребрњака.

ПС је реаговао на саопштење Демократске странке и саопштио да је Демократска странка свесна да ће на предстојећим парламентарним изборима остати испод цензуса колико год се трудила да јавност убеди да има подршку грађана.

Сматрају да ДС неће бити део неке нове републичке Владе, нарочито не оне предвођење Александром Вучићем јер, како наводе, "ко би у Владу звао оне који су крали од деце са посебним потребама, спроводили пљачкашку приватизацију и опустошили републички и покрајински буџет" али ни парламентарна странка пошто је, "грађанима доста њиховог криминала и бахатог понашања".

"Покрет социјалиста обећава грађанима да непрелазак цензуса неће бити једина казна коју ће за своја недела сносити демократе, већ да ће све њихове криминалне радње бити истражене и процесуиране, а одговорни кажњени у складу са законом", наводи се у саопштењу.

субота, 27. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару