Вучић: Ко не изађе на изборе даје глас за прошлост

Лидер СНС-а Александар Вучић позвао је грађане да на изборима гласају за модерну, пристојну и напредну Србију.

"Ко не изађе 24. априла на изборе "гласаће" за прошлост, поручио је лидер СНС-а Александар Вучић у Кикинди.

Вучић је такође истакао да је глас на предстојећим изборима глас за то ко ће бити премијер, те поновио да ће се сви други за дан ујединити уколико буду имали само један глас више.

"Ваш глас је глас за то ко ће бити председник Владе, а не за то ко ће бити у Народној скупштини. Један глас да имају више, сви заједно ће се у једном дану договорити, без икаквих проблема. Као што су се договорили пре једног дана на превару да су неки људи напали чланове ДС-а из чиста мира. Мислећи да нема оних 15 секунди које су 'украли' народу", рекао је Вучић.

Вучић је рекао да су предстојећи избори веома тешки, јер су се сви ујединили против напредњака и њихових коалиционих партнера, а да је питање да ли ће Србија изабрати пут у будућност или у прошлост.

"Пут у будућност не значи мед и млеко, цвеће расуто по путу или да ће нешто с неба да нам пада, већ да ћемо тешко и напорно радити, али да ћемо се понашати озбиљно и одговорно, да поправљамо углед земље и будемо поштована нација, да сачувамо независност Србије и њен суверенитет, да ћемо умети да заштитимо националне интересе на Косову и Метохији и Републику Српску", рекао је Вучић на страначкој конвенцији СНС-а у Кикинди.

Он је навео да пут у будућност значи да ћемо чувати мир, јер је мир најпотребнији.

"Знам да је лакше да вам се допадну тешке речи против некога, понекад и ружне и непристојне, јер смо сити оних који нас провоцирају и хоће да унизе Србију. Али, уверен сам колико је важно да чувамо мир и стабилност, јер ће привреда расти из године у годину", рекао је Вучић.

Подсетио је да је иза Србије ужасно тешка 2015. година, али да је уверен да ће те најтеже мере консолидације ући у уџбенике због успешности.

Према његовим речима, привредни раст ће бити забележен у свакој години испред нас – ове године два одсто, следеће већ три.

Вучић је рекао да они који дају лажну наду и обећања грађанима не говоре истину, наводећи као пример повећање плата и пензија.

"Они кажу: Даћемо вам веће пензије и плате, али не знају ни одакле се пензије исплаћују одакле новац... Није им важно, јер кад су некад давали, давали су на рачун будућности и деце младих људи јер су се задуживали", рекао је Вучић.

Ипак, како је рекао, и он и његова странка против политичких противника бориће се већим радом и резултатима.

Он је замолио чланове и присталице да не одговарају на провокације у предизборној кампањи.

"Жустрији одговор не значи да ћемо донети бољу одлуку", рекао је лидер СНС-а и додао да је циљ да се обезбеди да грађани žживе боље.

"И они да žживе боље, и о њима водимо рачуна, јер и они су грађани Србије", рекао је Вучић.

Он је рекао да није равнодуšшан када га вређају, када говоре да је премијер за тоалете, већ поносан на то што жели да као што у Београду деца не иду у пољске тоалете, тако да не иду и у сваком малом месту Србије.

"За то се ја борим", рекао је Вучић.

недеља, 28. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару