Обрадовић: Избори су велики референдум за будућност Србије

Председник Двери Бошко Обрадовић рекао је на трибини у Чачаку да су предстојећи републички и локални избори велики референдум за будућност Србије и Чачка, од кога зависи да ли ће и даље остати иста власт која је, како је оценио, "преварантска" и "погубна".

Обрадовић је рекао да од избора зависи да ли ће Србија и даље ићи у Европску унију, НАТО, сарађивати с Хашким трибуналом и Међународним монетарним фондом и Светском банком, који су по његовим речима, штетни за националне и економске интересе Србије.

На првој предизборној трибини Двери у Чачку, која је одржана у Великој сали Градске скупштине, Обрадовић је казао да ће Србија, ако се власт не промени, и даље имати презадужене породице којима ће извршитељи одузимати домове када не могу да плате рачуне и кредите јер су остали без посла у "пљачкашким" приватизацијама.

Обрадовић је актуелну републичку власт оценио као "преварантску" која није испунила предизборна обећања дата грађанима.

"Нема 10 милијарди страних инвестиција, нема нових радних места, нема ниједног завршеног судског поступка и данас се у затворима Србије не налази на основу судске пресуде ни један политичар и ни један тајкун, ни државни службеник који је опљачкао Србију у претходних 26 година", рекао је Обрадовић.

Лидер Двери је оценио да у Србији влада медијски мрак у коме владајући политичари не смеју да изађу ни на један ТВ дуел где би с друге стране био неко ко другачије мисли од њих, већ гостују искључиво, како је рекао, у намештеним емисијама с намештеним питањима.

Обрадовић је оценио да је двадесетогодишња власт Нове Србије у Чачку "погубну" за град.

Рекао је да су Српска напредна странка и Социјалистичка партија Србије "резервне странке" НС-у у Чачку које имају за циљ да доведу Велимир Илића на власт у Чачку поново после 20 година.

"Глас за СНС и СПС у Чачку је бачен глас. Ако грађани гласају за њих нека знају да гласају да будући градоначелник у Чачку поново буде Велимир Илић јер су Александар Вучић и Томислав Николић жртвовали Чачак терајући Илића са републичког нивоа где им је досадио и поклањајућу му Чачак да ту влада", рекао је Обрадовић.

Поред Обрадовића на трибини су говорили и председник Политичког савета Двери Коста Чавошки и члан тог савета Владимир Димитријевић, кандидати за републичке посланике Двери Марија Јањушевић, Љубинко Ђурковић, Миладин Шеварлић, као и кандидат за одборника у Чачку Милан Рогановић и неуропсихијатар у пензији Бошко Јовичић који подржава листу Двери.

недеља, 28. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару