СНС: Увреде и лажи једини програм Пајтића и новог ДОС-а

Српска напредна странка саопштила је да лидер ДС-a Бојан Пајтић својим језиком лажи годинама преплављује Србију у жељи да обмане грађане, као и да он једино зна за тај језик, док су увреде на рачун председника СНС-a, Александра Вучића, једини предизборни програм новог ДОС-а.

"У његовом животу лаж сустиже лаж и грађани одлично знају колико их је пута обмануо", навела је СНС у саопштењу.

Та странка наводи да је то чинио од афере Бодрум, преко лажне афере рекетирања и прислушкивања, претњи смрћу које је сам против себе писао, преко прича о томе да је Александар Вучић наводно дочекао Нову годину у Дубаију, до приче да у ДС-у нема страначког запошљавања.

"Најдрскије, пред лицем свих грађана, запошљава свог љубимца Оливера Дулића, без конкурса и потребних квалификација, у Клиничком центру Војводине", наводе напрењаци.

Они кажу и да их то не чуди, јер он "једино за тај језик и зна, а увреде на рачун председника СНС-a, Александра Вучића, једини су предизборни програм новог ДОС-а", наводи се у саопштењу.

Српска напредна странка питала је Пајтића шта је спречавало и њега и његову странку током претходних 16 година, колико су владали Србијом, да помажу младима да се школују и да им стварају услове да остану у Србији и добро живе од свог поштеног рада.

"За све те године Пајтић и ДС нису успели да ураде ништа корисно за грађане, али су зато успели да запосле своје страначке колеге на измишљеним радним местима у јавним предузећима и државној управи и дају им огромне плате", оцењује СНС у саопштењу одговарајући Пајтићу поводом његове изјаве да ће ДС увести стипендије за младе и омогућити им боље услове за школовање.

Напредњаци сматрају да је посебно лицемерно што о младима данас говоре Бојан Пајтић и ДС због чијих пљачки и уништавања земље су млади и почели да беже из Србије, "управо они који су опљачкали и децу са сметњама у развоју и који се нису ни осврнули на младе и незапослене лекаре, док су Оливера Дулића запошљавали у државну службу, без конкурса и квалификација".

Српска напредна странка најављује да ће наставити да се бори за развијену, економски јаку и уређену државу у којој ће млади имати шансе да се образују, запошљавају и живе од свог поштеног рада, у којој неће бити могуће да се догоди оно што је у Србији под ДС- ом била свакодневица - "отимање од народа зарад личне користи".

Боримо се за стварање доброг амбијента и храбримо такмичарски дух како би млади искористили своје знање и енергију да се развијају и да стварају, а да са њима напредује и наша држава, каже СНС.

Пајтић је раније данас у Нишу обећао погодности за младе и боље могућности за школовање и једнаке шансе, како не би одлазили из земље уз, тврдњу да су млади данас осуђени на неуспех ако родитељи немају да им плаћају приватне часове. 

понедељак, 29. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару