СНС: Било је пара у буџету, радна места су важнија

Српска напредна странка саопштила је да Демократска странка, "у паници пред одлазак у политичку историју Новог Сада, не престаје да обмањује грађане и износи лажи."

ДС је претходно саопштила да је градска власт "на скандалозан начин" одустала од градње зграде Завода за хитну медицинску помоћ, пошто је Завод за изградњу обуставио поступак избора извођача радова јер у буџету нису предвиђена средства за реализацију те инвестиције.

Новосадски напредњаци указују да су у тренутку када је Завод за изградњу покренуо јавну набавку за инвестицију коју ДС спомиње у свом саопштењу, средства била предвиђена.

"Будући да је отварање нових радних места приоритет ове градске власти, у овом моменту предност је дата инвестицији која ће донети неколико хиљада нових радних места за наше суграђане", истиче се у саопштењу.

СНС указује да тако раде одговорни људи, за разлику од оних чији је метар Булевара Европе дупло више коштао у односу на деоницу истог булевара коју је изградила ова градска власт.

"Од оних чија је капитална инвестиција била изградња најскупљег контејнера на свету, од оних који су у пљачкашким приватизацијама затворили фабрике и хиљаде Новосађана оставили без посла, ништа друго и не очекујемо него да наставе са покушајима стварања атмосфере хаоса и представљања Новог Сада као нестабилне средине за стране инвеститоре, чиме свесно наносе штету свим грађанима Новог Сада", наводи се у саопштењу.

"Пајтић најквалитетније земљиште поклонио тајкунима"

Српска напредна странка поручила је Демократској странци и да, уместо дангубљења и свакодневних лажи, конкретно одговори због чега је лидер ДС Бојан Пајтић са својим сарадницима поклонио најквалитетније државно земљиште Дарку Шарићу, Милету Јерковићу и осталим тајкунима блиским ДС-у.

"Верујемо да би Пајтић са својим сарадницима и пријатељима тајкунима највише желео да настави са узурпацијом и отимањем државног земљишта и крађом народних пара и поручујемо му да не може, колико год се трудио, спречити Српску напредну странку у намери да од Србије направи нормално место за живот, државу у којој закони важе једнако за све", навела је у саопштењу СНС за Војводину.

Како се истиче у саопштењу, СНС неће одступити од принципа да сви грађани морају имати исте шансе и могућност да учествују у лицитацији, да користе државно земљиште уз прописану накнаду држави, јер нико нема право да краде Србију.

уторак, 30. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару