Селаковић: Врачар жžељан промена, проблеме можžе решšити само листа СНС-a

Функционер СНС-а Никола Селаковић истакао је у разговору са грађанима Врачара да пробелеме у тој општини, која је жељна промена, може да реши само нова екипа људи, окупљена око листе "Александар Вучић - Србија победује".

Селаковић је навео да СНС има најбољу екипу људи, јер сви кандидати те странке за одборнике Скупштине општине Врачар су факултетски образовани.

"Пратимо оно што је епитет Врачара да је општина са највише високообразованих становника", навео је Селаковић, преноси СНС у саопштењу.

Селаковић је нагласио да Врачар није општина у којој је све уређено, јер још има улица где није решено питање канализације, водовода и зелених површина, постоји велики проблем са паркинг простором, недостатком простора за кућне љубимце, а у тој општини живи и значајан број старијих суграђана, којима је потребно обогатити садржаје на располагању.

"Све то на Врачару може да уради само нова екипа људи окупљених око листе 'Александар Вучић – Србија побеђује' и СНС-а", сматра Селаковић.

Такође, Селаковић тврди да је листа СНС-а, која је на броју један и на централној градској општини Врачар, више него удвостручила број чланова на Врачару, општини којој је доста летаргије и странака које су гледале да удоме што више својих функционера на измишљеним радним местима са високим општинским платама.

"Обећавамо Врачарцима да ћемо много више бриге посветити ономе што је истинско богатство Врачара, а то су људи и њихове свакодневне потребе, као и да ћемо на почетку 21. века решити проблеме који су морали да буду решени још почетком 20. века", истакао је Селаковић.

Према његовим речима, Врачар, који посећује највише странаца и који има Врачарски плато, Храм Светог Саве, Музеј Николе Тесле, мора да постане заиста најуређенија централна градска општина.

Функционер СНС-a навео је да, као што је градска власт у претходне две године показала да Београд може да се буџетски стабилизује, тако може буџетски да се стабилизује и Врачар.

"И данас на Врачару имамо установе или институције које су у свакој нормалној средини профитабилне, а овде су у минусу или послују са губитком, од спортског центра до пословног простора. Те финансијске дубиозе нису продукт нечије велике образованости и способности, већ напротив, недомаћинског пословања. Желимо домаћинско управљање и располагање средствима грађана тако да се њима решавају потребе грађана", закључио је Селаковић.

Марко Ђурић поручио је да ће на изборима 24. априла СНС сменити "корумпирани режим Демократске странке на Врачару". "Тада ћемо ставити тачку на преко 20 година злоупотреба и политичких привилегија ДС-а", рекао је функционер СНС-а додајући да Врачар неће бити бастион банкротиране идеологије која је читаву Србију дуже од деценије у економском, политичком и у сваком другом смислу уназадила.

"Врачарци су витални, Врачарци су борбени и они ће своју општину 24. априла извести на прави пут. Тај пут је пут подршке променама које се дешавају у целој Србији, пут окретања новог листа и уједињења око реформи", поручио је Ђурић.

уторак, 30. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару