Мировић: Зашто Пајтић не служи грађанима Војводине

Потпредседник СНС Игор Мировић упитао је лидера ДС Бојана Пајтића зашто, ако тврди да власт није господар него слуга, не служи грађанима Војводине, када су на свим изборима јасно и гласно поручили да желе промене и у Војводини. ПС: Пајтић се касно сетио да власт треба да буде слуга.

"Ако власт треба да служи, зашто се инвестиције опредељују као да је он господар, а то нису грађани који живе у Војводини или су то макар само они који гласају за Демократску странку?", упитао је Мировић.

"Ако је све у Војводини много боље него у другим крајевима Србије, зашто онда пацијенти из Новог Кнежевца и Новог Сада, на пример, на лечење и терапију путују у Кладово, а чинили су то још и пре четири године, а чине на жалост и данас. Зашто нам је Кладово узор, а нисмо ми њему као што наши господари грађани то очекују?", упитао је још Мировић лидера демократа.

Мировић сматра и да Пајтићева изјава још једном доказује да он живи у прошлости.

"Србија и њена Војводина желе у будућност, што ће му грађани коначно јасно показати 24.априла", додао је Мировић.

Председник Покрајинске владе и лидер ДС Пајтић оценио је раније данас да власт није господар, него слуга и да треба да препозна потребе грађана, ангаžује струку и науку да би се те потребе реализовале.

Пајтић је током обиласка инфраструктурних радова у Новом Кнеžевцу, које финансира Покрајинска влада, поруцио да је то једини начин да се обезбеди праведна Србију у којој се нормално живи.

ПС: Пајтић се касно сетио да власт треба да буде слуга

Покрајински одбор Покрета социјалиста поручио је лидеру ДС Бојану Пајтићу да се касно сетио да власт треба да буде слуга, а не господар.

"Да је Бојан Пајтић током своје бахате владавине Војводином žелео да буде слуга грађана, не би нам се десило пустошење Развојне банке Војводине, не би покрајинска власт шеснаест година безобзирно пљачкала буџет АП Војводине и бројне покрајинске фондове. Да су Бојан Пајтић и његови послушници бар на тренутак помислили да треба да служе грађанима, не би било покрадено милион седамсто хиљада евра намењених за реконструкцију дворца Хетерленд, већ би деца са посебним потребама добила установу за рехабилитацију", наводе из вовођанског ПС.

"Све је данас спреман да обећа Бојан Пајтић како би за себе и своју странку обезбедио изборни цензус, све је спреман само да избегне оно šшто не можžе избећи, а то је изборни крах и одговорност за све што је рађено током његове владавине", додаје се у саопштењу.

среда, 31. јул 2024.
20° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару