Читај ми!

Селаковић: СНС не гомила проблеме него их решава

СНС и њен лидер Александар Вучић показали су да решавају проблеме, не гомилају их, не запуштају привреду и државу, него гледају како проблеме да решавају, поручио је у Сурдулици потпредседник напредњака Никола Селаковић.

Потпредседник Српске напредне странке Никола Селаковић каже да је та странка показала да не гомила проблеме већ да их решава.

Селаковић је у разговору са грађанима Сурдулице навео да је изборна кампања у сваком случају другачија од претходних, да је најкраћа и најјефтинија и да се и тиме показује брига за грађане.

Кампања СНС-а је, тврди Селаковић, другачија у односу на остале јер њен лидер, функционери и активисти нису презали од тога да иду тамо где је људима најгоре, угледајући се на Александра Вучића који је то радио и пре кампање.

Вучић је тиме, истиче Селаковић, показао да је СНС странка која решава проблеме, не гомила их, не запушта привреду, државу, него гледа како проблеме да решава.

Селаковић је рекао да су то проблеми који су 100 одсто настали када СНС није била на власти, али озбиљно приступа решавању свих проблема.

"Сматрам да смо показали како се озбиљно руководи државом и озбиљно разговара и са политичким неистомишљеницима и како озбиљно треба да се понаша и у предизборној кампањи" рекао је Селаковић.

Корупција била и да и даље јесте заступљена у правосуђу, у привредном сектору.

Селаковић је навео да је реформа и борба против корупције један од циљева и нужност како би се вратило поверење не само грађана у државу већ и наших иностраних партнера и пријатеља у Србију.

У наставку кампање Селаковић је посетио и Ниш где је рекао да само друштво које се реформише и мења може да рачуна на своју будућност.

Селаковић је, у разговору са младима СНС у центру Ниша, навео да је "оно друштво у коме сви мисле да раде сјајно и нико не жели да промени нешто, осуђено на пропаст."

Он је позвао грађане Србије да 16. марта изађу на изборе и подрже пут оздрављења српске привреде и српког друштва кроз подршку политици Александра Вучућа и СНС.

Селаковић је рекао да му је СНС пружила шансу да оно што је учио и у чему је постизао успехе пренесе и у управљање државом, као и да није једини у томе, већ да је то и пример министра финансија Лазара Крстића кога је држава позвала да се врати.

"Пример Лазара Крстиће показује шта треба да радимо у будућности, да враћамо наше људе из иностранства, али и да не заборавимо оне младе који су овде", казао је Селаковић.

Он је напоменуо да поруком младима не изопшта оне старије и пензионере који су градили Србију и који не смеју никако да трпе због тешке ситуације у којој се држава и народ налазе.

"Старији, заједно са младима, најсвеснији су потребе да се друштво мора реформисати", додао је Селаковић.

недеља, 30. јун 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару