Читај ми!

Вучић: Корупција дави Србију

Они који желе украјински сценарио у Србији морају да знају да је пред њима бедем који никада неће моћи да прескоче, рекао је Александар Вучић на предизборној конвенцији СНС-а у Хали спортова. Поручује да корупција кочи економски развој земље, нарушава напредак и шансу да се спроведу реформе.

Председник СНС-а Александар Вучић поручио је да корупција кочи економски развој земље, нарушава напредак и шансу да се спроведу реформе и истакао да они који желе украјински сценарио у Србији морају да знају да је пред њима бедем који никада неће моћи да прескоче.

Вучић је на предизборној конвенцији СНС у Хали спортова на Новом Београду рекао да је управо корупција први проблем на који се наишло и која "дави" Србију.

"То је проблем за политику, администрацију, правосудни систем. Она кочи економски равој, нарушава напредак и шансу да спроведемо промене", упозорио је Вучић.

Коментаришући позиве на украјински сценарио Вучић је рекао да "мотке и пушке у Србији никада неће моћи да употребе".

"Плашим се да је то оно што тајкуни и њихови политички експоненти данас желе. Не само Ђилас него и неки други. На моју молбу да не уносе хаос они су одговорили нападом на српски Мерцедес, на раднике Икарбуса...", навео је лидер напредњака, подсетивши да увредили раднике "Икарбуса" називајући плод њиховог рада "лажним Мерцедесом".

"Да вам кажем само једну ствар - тај човек који вређа ваш труд...тај човек неће бити градоначелник Београда", рекао је Вучић.

Лидер Српске напредне странке затражио је од бирача убедљиву победу СНС-а на изборима 16. марта, како не би победили тајкуни и њихови политичари.

"Буду ли имали шансу, у једном дану, у једном тренутку ће се ујединити да заједничке интересе тајкуна и политичара спроведу у дело", рекао је Вучић.

Пензионерима је поручио да само снажна српска економија може да зашити срског пензионера и да им гарантује добру пензију.  

Осврнувши се на његову слику на којој су противници написали "16. март -готов је", Вучић је поручио да он њима ништа слично неће поручити, јер СНС жели са свима да разговара. "Не могу да победе нормалну и пристојну Србију", закључио је Вучић.

Михајловић: Треба нам сваки глас

Потпредседница СНС-а Зорана Михајловић рекла је да после избора 16. марта у Београду више ништа неће бити исто, јер тада почиње нови период за град, у коме неће бити крађе и корупције, као ни људи који су приватизовали Београд, као што је то урадио бивши градоначелник Драган Ђилас.

"Неће бити тајкуна који су у претходном периоду узимали све што су могли, а обични грађани нису могли да добију ни оно што им припада", рекла је Михајловићева у Хали спортова.

Она је позвала грађане да изађу на изборе и да "не верују када им кажу да је готово".

"Треба нам сваки ваш глас, треба нам глас вашег комшије, брата, пријатеља, сестре... јер ћемо само тако имати убедљиву победу, а само она може нам донети стварне промене у Београду и Србији", подвукла је Михајловићева.

Лидер Социјалдемократске партије Србије Расим Љајић позвао је грађане да из ината изађу на изборе и тако обезбеде убедљиву победу листе око СНС-а, јер њој верују многи уверени да само заједно и уз Александра Вучића "можемо да градимо бољу будућност".

Уз поруку да су годинама погрешни људи управљали земљом, потпредседник СНС-а Небојша Стефановић поручио је да је сада време да сви стану иза лидера СНС-а Александра Вучића, који гарантује политичку стабилност и који је умео да доведе стране инвеститоре и нађе стратешке партнере за предузећа који су други отписали.

Критикујући политичке противнике који поново грађанима обећавају као да никада нису били на власти, Стефановић је закључио да је сигуран да ће у недељу грађани дати поверење онима који су спремни да покрену Србију.

У то је уверен и председник Покрета радника и сељака Зоран Драгишић, чији је покрет такође, како је рекао, чврсто уз Вучића, због онога што је урадио за ових годину и по дана, када је у Србији први пут криминал почео да се повлачи пред државом.

понедељак, 01. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару