Ранковић: Шанса Београда нове индустријске зоне

Направићемо индустријске зоне око обилазнице, на ауто-путу код Бубањ потока и на Панчевачком путу, рекао кандидат за градоначелника Београда НДС Борис Ранковић. Имамо шансу да оживљавањем индустрије отворимо многа нова радна места у производној делатности, додао је Ранковић.

Кандидат за градоначелника Београда Новe демократскe странкe Борис Ранковић оценио је да је највећа одговонрост изборно обећање, додајући да је Београђанима потребан нови градоначелник, чије је име чисто колико и радна биографија.

"Београду је доста харизматичних, преких менаџера, простодушних извршиоца и дугогодишњих партијских пиона. Београђанима треба посао и добра плата, баш као и свим грађанима у целој Србији. Последњих седам година у Београду није било инвестиције која би довела до отварања већег броја радних места", истакао је он у разговору са грађанима.

Шанса Београда, према његовим речима, су нове индустијске зоне.

"Направићемо индустријске зоне око обилазнице, на ауто-путу код Бубањ потока и на Панчевачком путу. Уз садашњу инфраструктуру и завршетак обилазнице, имамо шансу да оживљавањем индустрије отворимо многа нова радна места у производној делатности", додао је Ранковић.

"Борис Ранковић и његов нови тим изградиће услове за нову индустрију у Београду, а брзина којом ће се отварати радна места зависи од подршке коју ће добити на изборима", наглашено је саопштењу НДС.

Он је обећао да би већ у првих 30 дана направио нови јединствени тарифни систем наплате градског превоза.

То ће, како је нагласио, дугорочно свима омогућити да се возе јефтиније, комфорније и тачније.

Наплату и организацију превоза у Београду поново ће преузети Дирекција за јавни превоз, казао је Ранковић, додајући да не може наплату да организује приватна фирма, већ градско тело које управља и организује превоз у Београду и које је управо са том наменом и основано.

"Посао и добра плата јесте услов за стабилан живот, али и будућност београдске деце. За њих стварамо боље сутра само ако започнемо унапређење система образовања. Да би ђаци имали шансу да добију добар посао, а тиме и стабилну будућност, створићемо најбоље услове за учење. У следеће четири године, сваки основац у Београду имаће свој рачунар, како би учили и стицали нова знања на исти начин као и њихови вршњаци у развијеним и успешним земљама Европске уније", подвукао је он.

За разлику од истрошених политичара, његова листа, како је казао, испуниће свако обећање, јер ће их сваки добијени глас водити ка изградњи нове индустрије у Београду, јефтинијем, тачнијем и конфорнијем јавном превозу, најбољим условима за учење у Београду.

уторак, 02. јул 2024.
° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару