Читај ми!

СНС: Младеновац пример лоше политике

Младеновац је пример како не треба да се води економска политика, јер су све фабрике, које су некада биле замајац, данас у великим проблемима, оценила потпредседница СНС-а Зорана Михајловић.

Потпредседница Српске напредне странке Зорана Михајловић рекла је у Младеновцу да је та општина пример како не треба да се води економска политика, јер су све фабрике, које су некада биле замајац, данас у великим проблемима.

Михајловић је, грађанима окупљенима око штанда СНС-а у Младеновцу, рекла да се та странка 18 месеци борила против криминала и корупције, а да ће се сада борити да све те фирме поново почну да раде.

"То ћемо урадити са 'Керамиком Младеновац', а тако ће бити и са 'Минел трафоом' и свим другим", рекла је Михајловић.

Поручила је да ће након избора влада бити формирана у најкраћем року, да се не би губило време у решавању тих проблема.

Михајловићева је прокоментарисала и транспарент који је видела у центру Младеновца, а на којем пише "Ненад Поповић - Минел".

"Не могу да не коментаришем јер човек представља економски програм Демократске странке Србије, а врло је заслужан за све проблеме у 'Минелу'. Доста више са тим паролама, како они могу да поправе економију. Поповић је био директор и власник те фирме и он је пример како не треба радити", рекла је Михајловићева.

Жене да брину о свом здрављу

Служба за здравствену заштиту жена у Крушевцу добила је савремени ултразвучни апарат, а свечаности је присуствовала министарка енергетике Зорана Михајловић, која је позвала жене да брину о свом здрављу.

Вредност апарата је 52.000 евра, а реч је о донацији српских привредника који живе и раде у Русији.

Један од њих Горан Радмановац уручио је градоначелнику Крушевца Братиславу Гашићу орден другог степена Комитета града Москве за допринос у сарадњи и повезивању ове две земље и њихових привредника, рекавши да је он заслужан за многе донације у Крушевцу.

"Диспанзер за жене имао је стари ултразвучни апарат, стар више од 30 година, који је стално био у квару. Уз помоћ наших пријатеља, сакупили смо 52.000 евра и набавили смо савремени апарат", рекао је Гашић.

Он је изразио наду да ће диспанзер још више напредовати јер, како је рекао, у њему раде добри лекари и добро медицинско особље.

Честитајући Дан жена, уз сећање да је то дан кад су жене почеле да се боре за своја економска, политичка и социјална права, министарка Михајловић је истакла да је веома значајно што је Крушевац добио ултразвучни апарат, честитајући градоначелнику што је то успео да организује.

Она је позвала жене да воде рачуна о свом здрављу.

"Уколико хоћемо да имамо породице, децу, онда морамо да се бавимо и превентивом и морамо да водимо рачуна о здрављу, јер будућност Србије јесу жене и деца", рекла је Михајловићева.

Према речима начелника Службе Владимира Савића, месечно се прегледа више од 1.000 жена и поручио да ће здравствени радници и даље радити максимално стручно и професионално.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару