Читај ми!

Николић: Долази власт која ће да прашта

Томислав Николић рекао да ће победити у другом кругу избора 20. маја. Долази власт која ће да прашта, за разлику од ове, поручио Николић на завршној конвенцији у Београду.

Председник Српске напредне странке Томислав Николић позвао је грађане да га подрже на изборима 20. маја и поручио да "долази власт која ће да прашта", за разлику од, како је рекао, садашње власти.

"Никада ми неће пасти на памет да физички угрозим Тадића и његову породицу, и сад му опраштам што је слао 'отпораше' на моју кућу... Долази власт која ће да прашта", поручио је Николић на завршном предизборном скупу у Центру "Сава" у Београду.

Николић је поручио да ће победити у другом кругу избора и додао да је дуел, који ће сутра имати са противкандидатом Борисом Тадићем изузетно важан.

"Победићу, упркос манипулацијама и њиховом покушају да у другом кругу поново покраду изборе. Ко каже да ће он да победи. Нисам срео човека који је рекао да ће гласати за њих. Нема у Србији тог броја гласова који су приказали да су добили 6. маја. Србија је очекивала промене", рекао је Николић.

Лидер напредњака позвао је присталице и симпатизере СНС-а, као и грађане, да у другом кругу гласају за њега, уз оцену да ће као председник државе бринути о свима, без обзира на страначко опредељење.

Николић је на конвенцији у Београду нагласио да су времена за Србију тешка, па и најтежа до сада и да зато Србију никако не треба поверити "Тадићу у руке".

"Кад више ови који су сада на власти не буду могли да краду, нека поново дође Борис Тадић. Он је покварио Србију и сада морају да дођу мајстори, односно бољи људи да је поправе", сматра Николић.

Према његовим речима, у једној демократској држави потпуно је незамисливо да неко буде 13 година на власти.

"И у Африци су поскидали са власти оне који су били толико. Демократска странка, тако велика и јака, после два мандата не може да нађе другог кандидата за председника Србије, ја могу да издвојим 200 кандидата и сваки је бољи од Бориса Тадића", рекао је Николић.

Председник СНС-а нагласио је да је Србија 6. маја очекивала промене, али да се уместо тога догодила крађа и манипулација.

"Најпре се догодио пораз демократије када је председник државе заступао једну странку, затим је уследила најгора медијска кампања у којој су напредњаци нападани по сваком питању", поручио је Николић.

Он је критиковао новинаре који, како сматра, искључиво извештавају "по диктату и по захтевима из кабинета досадашњег председника Тадића". Николић је нагласио да се то, свакако, неће догодити уколико он буде изабран за председника Србије.

"У ноћи 6. маја била је крађа избора. То је била ноћ дугих хемијских оловака, а џакови су нестајали и појављивали се", рекао је Николић.

Лидер напредњака оштро је критиковао и Тадићеве страначке сараднике Драгана Ђиласа, Душана Петровића, Драгана Шутановца и друге, за које је рекао да су "тајкуни који су зарадили милионе и обогатили се крађом", а да сам Тадић у "животу ништа није радио и зато ништа није ни стекао".

среда, 26. јун 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару