Читај ми!

Николић: Глас за победу или пораз

Позивам све незадовољне, осиромашене и обесправљене грађане да 6. маја гласају за колалицију "Покренимо Србију", рекао председнички кандидат СНС-а Томислав Николић. Сада је час када морате да одлучите да ли дајете глас за своју победу или за свој пораз, истакао Николић.

Председнички кандидат коалиције "Покренимо Србију" и лидер Српске напредне странке (СНС) Томислав Николић позвао је у Прокупљу све незадовољне, осиромашене и обесправљене грађане да 6. маја дају глас њему и његовој коалицији.

"Ви гласајте за нас. А они који добро живе, којима су сви запослени, који су били на летовању, зимовању, купили нов намештај и кола, нека гласају за њих, па да видимо ко ће да победи", рекао је Николић окупљеним грађанима на Тргу топличких јунака у центру Прокупља.

Николић је поручио да неће обећавати стотине хиљада радних места и 1.000 евра од акција, али да може да обећа да, ако СНС дође на власт, више неће бити корупције и привредног криминала, да ће испитати све приватизације и да ће у наредне четири године бар један члан у породици добити нови посао.

"Сада је час када морате да одлучите да ли дајете глас за своју победу или за свој пораз. Ако хоћете да се настави пропадање и нестајање једне земље и једног народа, ви опет дајте свој глас Тадићу, Ђелићу, Динкићу и Дачићу. Они једва чекају да наставе све као и до сада", истакао је Николић.

Према његовим речима, ти политичари су се "нешто као посвађали", али да заправо кују план како да опет изиграју СНС тако што ће се сакупити, како се изразио, "мали ситни мишеви да би победили велику мачку".

"Не дајте, јер сад их је та мачка опасно потерала и ја нећу да се смирим док сви криминалци не заврше у затвору", нагласио је предесднички кандидат напредњака.

Он је рекао да данас има веома мало задовољних у Србији и да је сада најтеже борити се за власт.

"Ви сте на прекретници, ја нисам. Ја живим добро јер политичари увек добро живе, и кад су на власти и кад су у опозицији. Ја имам све што ми треба, моја деца и унуци живе добро, али ви немате и ја бих да и ваша деца и унуци живе добро", навео је Николић.

Развојна банка

Председник СНС рекао је у Нишу да треба формирати Развојну банку која би привреди омогућила ниске камате, односно оборила зеленашке камате комерцијалних банака.

Николић је после обиласка приватне фирме за производњу средстава за лабораторијску дијагностику "НеоМедика" рекао да ће уколико он и коалиција коју предводи "Покренимо Србију" подстицати развој малих и средњих предузећа.

Он је изразио задовољство што је у Србији "НеоМедика" пример како један добар програм са високом технологијом може да успе и како њене производе може да купује цео свет.

Николић се сусрео и са грађанима Блаца и Житорађа којима је обећао да ће се изборити за права људи и да неће дозволити да се настави пад наталитета и исељавање из тих крајева Србије.

недеља, 21. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару