Читај ми!

Динкић: Такмичење по резултатима

Србији је потребан развој и "такмичење политичких актера по резултатима, а не деобе по неуспесима", рекао је Лидер Уједињених региона Србије Млађан Динкић у Нишу. Грађанима југа Србије Динкић поручио да никада више не сме бити дозвољено да буду потцењени и да буду виђени "како клече пред властима у Београду".

Лидер Уједињених региона Србије (УРС) Млађан Динкић рекао је у Нишу да је Србији потребан развој и "такмичење политичких актера по резултатима, а не деобе по неуспесима".

"Србији је доста подела и свађа", рекао је Динкић на предизборном скупу у центру Ниша и поручио грађанима југа Србије да никада више не сме бити дозвољено да буду потцењени и да буду виђени "како клече пред властима у Београду".

Динкић је рекао да је Србији потребан председник државе као што је кандидат УРС-а Зоран Станковић, човек који, према Динкићевим речима, жели да буде председник свих грађана и који ниједну ружну реч у кампањи није рекао о својим политичким противницима.

Говорећи о томе каква је влада потребна Србији, Динкић је рекао да први на листи за парламентарне изборе у Србији (ДС) говоре да не треба стати на пола пута.

Није довољно стајати као на покретној траци, већ је потребно кретати се, па и трчати ако треба према циљу, јер нам ЕУ неће решити проблеме, то морамо да урадимо сами, рекао је Динкић.

"Други на листи за парламентарне изборе (СНС) говоре да треба изградити канал и спојити Дунав са Егејским море", напоменуо је Динкић и њима поручио да "најпре треба модернизовати нишки аеродром, па изградити канализацију у Дољевцу и пут до Старе планине, а биће времена за канале".

Зато је Србији потребно нешто треће, а управо је УРС на трећем месту на листи за парламент, истакао је Динкић.

Зоран Станковић је рекао да се против корупције мора борити личним примером и да му је драго што су га други кандидати чули, али да се боји да га нису разумели.

"Није довољно рећи ја сам поштен, већ треба понудити своју биографију, а ја грађанима нудим своју и спреман сам да се закунем својом чашћу да ћу се борити за добробит свих грађана Србије", рекао је Станковић.

Чланица Председништва УРС-а Верица Калановић је указала да су предстојећи избори веома важни, јер се одлучује о томе којим путем желимо да идемо, а затим затражила поверење грађана и њихов глас за једнаке шансе за све регионе и јаке градове и општине у Србији.

После конвенције присутне је забављао Харис Џиновић, с којим је певао и Динкић.

понедељак, 22. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару