Читај ми!

Станковић: Достојанствен живот за грађане

Oд Србије желим да направим земљу у којој ће сви њени региони имати једнаке шансе, а грађани достојанствен живот, без обзира на то у ком делу земље живе и одакле су дошли, рекао председнички кандидат УРС-а Зоран Станковић.

Председнички кандидат Уједињених региона Србије Зоран Станковић изјавио је да од Србије жели да направи "земљу у којој ће сви њени региони имати једнаке шансе, а грађани достојанствен живот, без обзира на то у ком делу земље живе и одакле су дошли".

На конвенцији у Зајечару, Станковић је поручио да се свим грађанима мора гарантовати бољи живот и могућност да сви који желе да уче могу да напредују и запосле се у својим родним местима, саопштено je из УРС-a.

Станковић је објаснио и да је разлог зашто је кандидат УРС за председника државе тај што зна да је за будућност Србије важно да сваки регион и сваки човек добију једнаку шансу.

"У регионима владају сиромаштво и незапосленост, млади напуштају своје домове јер тамо за њих нема посла. Не смемо да запоставимо ниједан део наше земље", истакао је Станковић.

"Једино што могу да вам гарантујем јесте да ћу радити на томе да испуним своју велику жељу - да живим у јакој Србији, у Србији у којој су грађани срећни, материјално, социјално и здравствено збринути. То је моја жеља", поручио је Зоран Станковић.

Динкић: Народ уморан од обећања

На конвенцији у Зајечару, лидер Уједињених региона Србије Млађан Динкић оценио је да је народ уморан од силних обећања политичара и додао да је уверен да ће грађани гласати за оне који су на делу показали како се подижу региони.

Уверен сам да ће грађани гласати за оне који су на делу показали како се подижу региони, Крагујевац, Бор, Ниш, Рача, Зајечар, за оне који умеју да подигну заборављене градове и општине на ноге и помогну даљи развој, рекао је Динкић.

Динкић је истакао да је Србији потребна нова влада која ће земљу водити домаћински и стабилна аграрна политика.

Он је прецизирао да се буџет за пољопривреду може удвостручити тако што ће се новац за то обезбедити уштедама на изградњи путева спречавањем корупције.

Према речима Динкића, само нове фабрике и посао могу задржати младе да остају у регионама и истакао да се мора под хитно урадити мрежа регионалних ауто-путева како би сви региони имали једнаке шансе за привлачење домаћих и страних инвеститора, додаје се у саопштењу УРС.

понедељак, 22. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару