Читај ми!

Глишић: Не плашимо се изборног резултата

Покрет "Двери" се уопште не плаши изборних резултата, јер је то први корак у борби која нас чека, рекао лидер покрета Владан Глишић. Имамо нове људе способне за препород друштва и државе, поручио Глишић.

Кандидат покрета "Двери" за председника Србије Владан Глишић изјавио је да су "Двери" будућност Србије и да се уопште не плаши изборних резултата.

"Уопште се не плашимо изборних резултата, знамо да је то први корак у борби која нас чека", рекао је Глишић.

Присталице "Двери" прошетале су централним улицама Београда, након чега је Глишић на предизборном скупу поручио окупљенима да још ништа није готово, да тек све почиње и да "Србија није мртва, већ породица која се буди и буни".

Глишић је додао да је покрет "За живот Србије" већ рођен и да ступа сваким даном "најјачим кораком". Како је нагласио, после Ђурђевдана ништа неће више бити исто јер после тог дана Србија иде у нову будућност.

Глишић је истакао да присталице "Двери" чекају Ђурђевдан победнички, јер је "створен покрет За живот Србије". Владан Глишић је додао да су људи који су се данас окупили на платоу свесни чињенице да су "Двери" будућност Србије и да су они први који су то сазнали и први који су себе "уградили у ту будућност".

"Зато се данас осећам најбоље и знам да сам на правом месту, са правим људима у право време", поручио је Глишић и додао да нико у Србији није веровао да ће "Двери" постати озбиљан политички чинилац на српској политичкој сцени.

Глишић је позвао грађане Србије да подрже изборну листу тог покрета, јер он, како је навео, има нове људе способне за препород друштва и државе и додао да се "Двери" залажу за "породични модел друштва".

"Основна порука грађанима Београда и Србије јесте да су 'Двери' покрет за живот и да су већ оствариле победу јер њима припада будућност", рекао је Глишић. Владан Глишић је рекао да се и друге странке залажу за економски и свеукупни препород Србије, али је истакао да за разлику од њих "Двери" то могу и да остваре.

Окупљеним присталицама на платоу испред Филозофског факултета обратио се и секретар УО "Двери" Бошко Обрадовић, који је рекао да Србија коначно има за кога да гласа и да после Ђурђевдана Скупштина Србије неће бити иста.

Председнички кандидат Двери је додао и да је данашњи изборни скуп у Београду завршни у главном граду, а да ће тај покрет имати још изборних скупова, а последњ ће бити и у Краљеву.

понедељак, 22. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару