Читај ми!

Дачић: Кад смо мали, што нас се плаше

У Србији се води прљава политичка кампања у којој СПС и коалиција око ње не учествују, рекао Ивица Дачић у Зрењанину. ДС и СНС позивају грађане да не расипају гласове и да гласају за њих, рекао је Дачић и запитао - "Кад смо толико мали што нас се толико плаше".

Кандидат Коалиције СПС-ПУПС-ЈС за председника Србије Ивица Дачић рекао је у Зрењанину да се у Србији води прљава политичка кампања, али да коалиција окупљена око СПС у таквој кампањи не учествује.

Дачић је рекао да ДС и СНС у предизборним спотовима позивају грађане да не расипају гласове и да гласају за њих, а не за мале странке и запитао: "Кад смо толико мали што нас се толико плаше".

Лидер СПС-а је нагласио да нема намеру да се у кампањи за највишу функцију у држави упоређује са онима који говоре о томе ко је више или мање лош.

На изборима мора да победи онај кога народ разуме, јер само тако ће му највећи део бирача дати подршку, рекао је Дачић.

Дачић је рекао да не сме бити разбијања Србије и да ће свако ко ради против уставног поретка земље бити ухапшен и истакао да треба бранити аутономију Војводине, али исто тако и Србију од злоупотреба те аутономије, "исто као што треба и да бранимо права Срба који живе на Косову и Метохији".

"Војводина треба да има аутономију, али не такву да она буде против Србије и антисрпска, а сваки сепаратизам не спада никако у људска права и слободе", истакао је Дачић.

Говорећи од предизборној кампањи, Дачић је рекао да влада потпуна блокада информација што је потврђено и начином извештавања о потписивању руско-српског споразума о будућем хуманитарном центру у Нишу.

Великом предизборном митингу у Зрењанину присуствовали су и потпредседница СПС-а Славица Ђукић Дејановић, заменик председника странке Жарко Обрадовић и други високи функционери СПС-а и њених коалицијоних партнера.

Председник ЈС Драган Марковић Палма позвао је грађане Зрењанина да гласају за Дачића и коалицију коју он предводи, указујући да је то "политичка снага која се бори за нова радна места у Србији".

Марковић је истакао да ће та коалиција, уколико освоји власт "давати субвенције од 3.000 до 7.000 евра бесповратно за отварање породичних радњи што ће обезбедити боље запошљавање".

У име ПУПС-а, председник Извршног одбора странке Драги Видојевић нагласио је да после ових избора у Србији мора бити обезбеђено довољно радних места да грађани могу и да зарађују и да троше.

уторак, 23. јул 2024.
24° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару