Читај ми!

Николић: Можемо победити ДС и Тадића

Томислав Николић позвао грађане да подрже коалицију "Покренимо Србију", јер она "једина може да победи ДС и Бориса Тадића". Николић на митингу у Београду позвао грађане да не гласају за мале странке и не расипају гласове. Јоргованка Табаковић кандидат СНС за премијера.

Кандидат коалиције "Покренимо Србију" за председника Србије и лидер Српске напредне странке Томислав Николић позвао је грађане да подрже ту коалицију која, како је оценио, једина може да победи Демократску странку и Бориса Тадића.

Николић је, на митингу одржаном на београдском Тргу Републике, и позвао грађане да не гласају за "лажне" и мале странке и не расипају гласове.

"Ако гласате за неку од малих странака, ваш глас иде директно Демократској странци. То се догодило са СПС-ом 2008. године", рекао је Николић.

СНС ће, уколико дође на власт, реформисати порески систем и подстаћи запошљавање, донети нови Закон о јавним набавкама и помоћи пољопривредницима и обрачунати се са монополистима и тајкунима, рекао је лидер напредњака. Николић је најавио оснивање Канцеларије за брзе одговоре, која би помагала инвеститорима.

Николић је оптужио власт да против опозиције води "одвратну, прљаву и црну кампању", као и да председник ДС-а Борис Тадић за кампању против њега користи "државну силу и моћ и новац грађана Србије".

"Донекле их и разумем јер немају шта да покажу. Кад обећате 200.000 нових радних места, а толико људи остане без посла и кад плате падну за 20 одсто, онда вам преостаје само да нападате опозицију", рекао је Николић.

"Усудио сам се да будем противкандидат цару Борису, ставио сам руку у змијско гнездо, али треба да знају да више ништа не може да ме заустави. Победићу га макар и укаљан", рекао је Николић и додао да ће победити Тадића, јер "боље од њега разуме Србију".

"Победићу га, макар и укаљан", поручио је Николић. Он тврди да су владајуће странке за кампању против њега и СНС потрошиле новац са којим је могло да се запосли 1.000 људи, или је могао да буде искоришћен за обнову кућа у Краљеву.

"Тражим од вас као отац, брат и син изаберите нас, победите", истакао је лидер напредњака, и додао да актуелна власт није ништа учинила за четири године, већ се сада "жути медвед" пробудио и пошто нема шта да обећа спроводи против њега прљаву кампању.

Заменик председника СНС-а Александар Вучић на митингу је саопштио да је кандидат напредњака за премијера Јоргованка Табаковић. Вучић је позвао грађане Србије да не расипају гласове и да гласају за СНС јер само та странка може да победи "режим Бориса Тадића".

Против СНС-а и њеног лидера води се прљава кампања, за коју је, како како је рекао Вучић, потрошено више од четири милиона евра и оценио да је то "најпрљавија кампања у Европи, коју воде Борис Тадић, Драган Ђилас, Динкић и Дачић".

Ово је време неиспуњених обећања у коме грађани "треба да погледају истини у очи", рекла је Јоргованка Табаковић. "Гласање за Александра Вучића, Томислава Николића и нашу коалицију значи да се паметни, образовани, вредни и часни људи не повлаче пред дрским, лењим и похлепним", поручила је кандидаткиња СНС-а за премијера.

На скупу су говорили и лидер Нове Србије Велимир Илић, функционери СНС Небојша Стефановић, Зорана Михајловић и Милан Бачевић, посланик владајуће руске партије Јединствена Русија Александар Илтјаков, лидер Покрета социјалиста Александар Вулин, председник коалиције избеглица у Србији Миодраг Линта, председник Ромске партије Срђан Шајин и потпредседница Покрета снага Србије Миланка Карић.

уторак, 23. јул 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару