Читај ми!

Регионална хроника, 26. април

У Коалицији за Пирот Владан Васић-УРС истичу да ће и даље решавати приоритетне проблеме Пироћанаца. Представници СРС-а у Баточини истакли да је приоритет отварање нових радних места, а СПС-а у Крагујевцу да ће се залагати за економски опоравак земље. Само децентрализована Србија ће омогућити квалитетнији живот својим грађанима, поручују из Коалиције "Заједно за Крагујевац".

Представници Коалиције за Пирот Владан Васић-УРС сматрају да је конкретан  показатељ како се управља градом стање општинског буџета и начин на који се он троши.

У овој странци истичу да ће и даље решавати приоритетне проблеме Пироћанаца, и да због  тога немају времена да улазе у било какве дуеле са минорним политичким групацијама.

СПС-ПУПС за бесплатно здравствено осигурање

Челници СПС-а у Пироту задовољни су предизборном конвенцијом и рејтингом странке, који је у успону.

Радован Николић, носилац листе СПС-ПУПС каже да ће се и даље борити за бесплатно здравствено осигурање и оних који раде и оних који не раде.

Због ове и чињенице да се боре за једнаке шансе за сву децу, у СПС-у истичу да се по томе разликују од осталих странака.

Баточина: СРС за отварање нових радних места

Незадовољни политиком Српске напредне странке, која се, како кажу из дана у дан мења и у којој нема места за обичне људе, 77 чланова вратило се у Општински одбор СРС у Баточини.

Поново међу својима, како кажу, за разику од других партија, још јаче ће се борити, не за личне, већ за интересе грађана.

Радикали кажу да ће се борити за отварање нових радних места и запошљвање, чиме ће, како кажу, омогућити да млади остану у Баточини.

Ово је пољопривредна општина, и неопходна су већа издвајања и помоћ пољопривредницима, како би обновили механизацију и могли да живе од свог рада.

Радикали су представили и своју листу од 26 кандиата за Скупштину општине Баточина.

Крагујевац: СПС за економски опоравак земље

Коалицији СПС - ПУПС - ЈС, свој програм темељи на покретању привредног  живота Крагујевца, отварању нових радних места, бесплатном школству и социјалној заштити, једнакости свих грађана, кажу у тој коалицији.

У разговору са житељима највећег крагујевачког насеља Аеродром, уочили су кажу, да су проблеми свих људи, како у граду тако и у селу, исти и односе се на социјалне проблеме.

Та коалиција је представила кандидате за одборнике у Скупштини града Крагујевца окупљеним грађанима и затражила од њих подршку на изборима, како би, како кажу, градили социјално-праведну и снажну Србију.

Заједно за Крагујевац" - децентрализацијом до квалитетнијег живота

Коалиција "Заједно за Крагујевац" још једном је нагласила потребу регионализације и децентрализације Србије, што је, кажу, основ њихове политике.

Они кажу да ће само притиском на извршну власт у земљи, Србија постати модерна и демократска држава, као и да постоји снажан регионалистички потенцијал, али да он није довољан да се изврши притисак на центрлану власт како би идеја о децентрализацији заживела.

У тој коалицији очекују заједничку акцију свих већих градова у Србији - Ниша, Ужица, Ваљева, Шапца и других, јер ће, објашњавају, само децентрализована Србија, омогућити квалитетнији живот својим грађанима.

уторак, 23. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару