Читај ми!

Илић: У Србији већина незадовољна

Једино коалиција окупљена око Српске напредне странке (СНС) Томислава Николића може на предстојећим изборима да победи садашњу власт, поручио у Зајечару лидер "Нове Србије" Велимир Илић.

Лидер "Нове Србије" Велимир Илић поручио је на трибини у Зајечару да једино коалиција окупљена око Српске напредне странке (СНС) Томислава Николића може на предстојећим изборима да победи садашњу власт у Србији.

"Прошетао сам данас Зајечаром као обичан грађанин, разговарао са људима и сви су ми рекли да никада није било горе и да желе промене. Тако је у целој Србији. Задовољни су само појединци на власти који нам се смеше са билборда. Зато за нас треба да гласају незадовољни, а они чине већину у Србији", изјавио је Илић.

Он је подсетио да са садашњим владајућим странкама коалиција "Покренимо Србију" неће правити никакве савезе.

Илић је рекао да је ДС на кампању коју у медијима води против СНС и њених коалиционих партнера потрошила 1,8 милиона евра.

"Платили су 1,8 милиона евра спотове против Томе и мене. Што не направе спот о томе шта су они до сада урадили? Млађан Динкић издвојио је милионе евра за кампању, само да би прошао цензус. Расим Љајић обећава нове народне кухиње по Србији. Да ли је парче хлеба живот и да ли је то Србија коју желимо? Шта ћемо оставити нашој деци? Градове у којима ради само по која фирма, милион незапослених, пропалу индустрију и пољопривреду", рекао је лидер Нове Србије.

"Такве нас нико неће у Европи", додао је он.

Илић је поручио онима који ће дежурати 6. маја да добро пазе гласачке кутије и не дозволе да коалицији окупљеној око СНС буде украден и један глас.

Блокаде због муке

Према његовим речима, пољопривреднике који су блокирали поједине путеве у Србији, "мука натерала на протесте", као и да ће на тај начин "опоменути остале грађане шта све у држави не ваља".

"Кад је неко у проблему, кад не може да преживи, да купи нафту за сетву, семе и препарате за заштиту, мука га тера да штрајкује и искаже своје незадовољство", рекао је Илић на предизобрном скупу у Зајечару.

Илић је позвао грађане да гласају за промене и колицију "Покренимо Србију", коју предводи Српска напредна странка.

Како је навео Илић, у Србији су сви, осим актуелне власти, незадовољни - пензионери, продавци на пијацама, грађани.

Грађани, сматра Илић, треба да "забораве причу" о регионима, јер, како тврди, то је прича коју је "измислио лидер Уједињених региона Србије Млађан Динкић да би прошао цензус".

уторак, 23. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару