Читај ми!

Регионална хроника, 25. април

Група грађана Пиротска нова снага тврди да Коалиција за Пирот - Владан Васић у кампањи користи њихове политичке идеје. У здравству у Србији влада хаос, а грађани су препуштени вољи појединих здравствених радника, који одлучују о њиховом запошљавању, рекао кандидат за градоначелника Крагујевца Коалиције Преокрет, Зоран Тодоровић.

Група грађана Пиротска нова снага тврди да се у овој кампањи константно краду њихове идеје и као пример навела Коалицију за Пирот-Владан Васић - која је, како кажу, присвојила план ПНС-а да се у пиротску пољопривреду у наредном периоду уложи милион евра.

Димитрије Видановић, носилац листе ГГ Пиротска нова снага рекао је да је Владан Васић пре десетак дана из општинског буџета поделио новац спортским тренерима, што је, како каже, политичка идеја коју су они заговарали од самог оснивања.

Представници Пиротске нове снаге позвали су Владана Васића на ТВ дуел.

ГГ Пиротски напредњаци: грађани треба да преузму одговорност

Група грађана Пиротски напредњаци поручује да је дошло време да се прекине досадашња политичка пракса по којој о свему одлучује један човек или мања група људи.

"Време је", рекао је др Милан Стојановић, "да се укључи широка маса људи, грађана, која ће морати да преузме одговорност за даљи напредак Пирота."

Пиротски напредњаци упозорили су да актуелни политичари злоупотребљавају свој положај у предизборној кампањи.

Крагујевац: Преокрет- Штрајк у здравству лоше организован

Кандидат за градоначелника Крагујевца Коалиције Преокрет, Зоран Тодоровић рекао је да у здравству Србије влада хаос.

Разговарајући са грађанима који су му се пожалили да не могу да ураде унапред заказане интервенције, Тодоровић је рекао да је штрајк лоше организован и без утврђивања минимума процеса рада и поставио питање да ли је прави разлог за штрајк смањење зарада или начин да се прикрије недостатак материјала у здравственим установама.

Грађани су, додао је, с правом незадовољни, јер су препуштени вољи појединих здравствених радника, који одлучују да ли ће да их приме или не, што је према речима Зорана Тодоровића, недопустиво.

Заједно за Крагујевац за реновирање града

Кандидат за градоначелника "Заједно за Крагујевац" - Уједињени региони Србије, верољу Б. Стевановић посетио је Месне заједнице Ердеч, Велико Поље, Ћаву и Грошницу.

Месна заједница Грошница је на мапи светских произвођача аутомобила, где се све ових дана уређује за компоненташе Фијата, кажу у тој Коалицији.

Асфалтиране су улице Наталије Нате Недељковић и Октобарских жртава, укупно два километра и других улица повезаних са главном саобраћајницом. Изграђена је канализациона мрежа у десет улица, као и водоводна мрежа, тротоари ивичњаци, кишна канализација. У Великом Пољу следи још два километра асвалта, два моста ће бити завршена до Дана града, саопштили су у "Заједно".

Насеље Ћава може да очекује поред радова на инфраструктури и нове свлачионице за фудбалски клуб, градиће се Балон сала и два тениска терена, кажу представници листе Верољуб Верко Стевановић "Заједно за Крагујевац".

СНС за економски опоравак Србије

Српска напредна странка у Крагујевцу, представила је програм за економски опоравак и развој Србије. Напредњаци кажу да се само стварањем такозване "улагачке атмосфере" и отварањем нових радних места може смањити незапосленост.

Председник Градског одбора Српске напредне странке Радомир Николић каже да ће та странка инсистирати на развоју прехрамбене индустрије као подстицај пољопривредној производњи и развоју села. Тиме ће, кажу Напредњаци, обезбедити нова радна места у граду, али и дати шансу пољопривредницима да продају своје производе.

У СНС-у кажу да би једино развојем других сектора у привреди Крагујевац престао да буде талац ауто-индустрије и додају да је пројекат Фијат" много коштао државни буџет, а за узврат донео скуп производ недоступан грађанима Србије.

уторак, 23. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару