Читај ми!

Јовановић: Ефикасна Војводина

Србији је потребна ефикасна Војводина, јер је без ње незамислива модернизација земље, рекао кандидат за председника Србије и лидер коалиције "Преокрет" Чедомир Јовановић.

Кандидат за председника Србије и лидер коалиције "Преокрет" Чедомир Јовановић рекао је у Сремској Митровици да су Србији потребни ефикасна Војводина, без које је незамислива модернизација земље, као и нова регионална политика и нова економија.

Како је саопштила листа "Чедомир Јовановић Преокрет", Јовановић је истакао да ће избори 6. маја представљати избор између политике која је унела конфузију у животе људе у Србији и политике која пролази тест реалности.

"Дужни смо да Војводини кажемо истину да је она жртва политичког хаоса у који је упала Србија", навео је Јовановић.

Лидер коалиције "Преокрет" је оценио да је лош живот у Србији последица неодговорне политике.

"Данас не живимо лоше зато што смо неспособни него пре свега зато што је лош живот последица неодговорне политике. Неодговорна политика је израз, с једне стране и бескрупулозности и немоћи и неспособности политичара који је формулишу, али и с друге стране наше заједничке незрелости", поручио је Јовановић.

"Кад нешто не ваља, то се мења. Кад све не ваља, онда се све преокреће", поручио је Јовановић.

Кандидат за председника Србије и лидер "Преокрета" Чедомир Јовановић изјавио је у Пожеги да је Србији потребна нова политика у којој има места за свакога, као и да на изборима 6. маја мора да победи велика идеја.

"Власт је терет, ако не знаш с њом да се носиш. Ништа не могу да вам обећам, други су обећавали и лагали, а ја имам једну обавезу, а то је да се, док дишем и имам атом енергије у себи, борим за ту идеју", рекао је Јовановић грађанима Пожеге.

Србији потребан план који неће бити препун обећања, великих речи и подсећања на личне успехе, већ у коме ће бити јасно дефинисан простор за свакога, истакао је Јовановић.

"Нисмо у проблему зато што мислимо другачије, него што ником не дамо да тако мисли и то је наша несрећа данас. Нећемо ваљда у Европу отићи с кофером у руци. Овде Европу треба да створимо", поручио је Јовановић.

"Годину дана смо изгубили у бесмислицама, интерним свађама, препиркама, мерењу патриотских крвних зрнаца да бисмо ушли у кампању и оставили народ на Косову насукан. За мене је тај народ важан, јер је пример неодговорности политике и чињенице да нема краја несрећи, ако не преокренемо ствари", закључио је Јовановић. 

уторак, 23. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару