Читај ми!

СРС: Србија не треба да уђе у НАТО

Борићу се против уласка Србије у НАТО, рекла Јадранка Шешељ, додајући да је дужност војске да брани земљу и свој народ, а не да буде испостава НАТО-а. Одузећемо тајкунима све што су нелегално стекли, истакао кандидат СРС-а за градоначелника Београда Немања Шаровић.

Председнички кандидат Српске радикалне странке Јадранка Шешељ рекла је да ће се најоштрије противити уласку Србије у НАТО, односно да ће се залагати да Србија постане део безбедносног система који предводи Русија.

"Залагаћу се да Србија постане део безбедносног система који предводи Руска Федерација, односно за улазак наше државе у Организацију договора о колективној безбедности", рекла је Јадранка Шешељ.

Према њеним речима Војску Србије треба ослободити од политичких и НАТО утицаја.

"Дужност војске је да брани земљу и свој народ, а не да буде испостава НАТО-а и да наша деца гину за интересе те Алијансе на другим континентима", поручила је кандидаткиња СРС.

Јадранка Шешељ је најавила да ће, ако победи, шеф њеног војног кабинета бити генерал у пензији Божидар Делић који се борио на Косову и Метохији 1999. године, против НАТО-а и албанских терориста.

Први потез након доласка на власт радикала биће утврђивање капитала свих тајкуна и одузимање свега што је нелегално стечено, рекао је кандидат СРС-а за градоначелника Београда Немања Шаровић.

"Тајкуни попут Мишковића и Бека морају бити опорезовани вишим пореским стопама, јер је то једини начин да се изврши прерасподела капитала како би се опљачканом народу омогућио нормалан живот", истакао је Шаровић.

Красић: Да грађани не буду таоци тајкунa

Српска радикална странка поручила је на предизборном скупу у Ваљеву да само радикали нису под контролом Брисела и Вашингтона и да доследно заступају интересе грађана Србије, а не Европске уније.

"Нико сем СРС не може да реши горуће проблеме у Србији. Када су Николић или Тадић напали тајкуне и организовани криминал? Никада! Зашто нису? Зато што их они финансирају, по налогу Европске уније која хоће да под контролом држи и власт и опозицију", рекао је потпредседник СРС Зоран Красић, саопштила је та странка.

Красић је рекао да је 91 одсто грађана против проевропских тајкунских странака и изразио уверење да та огромна већина "неће дозволити да буде талац неких 8,9 одсто грађана који живе лепо у Србији, док сви други немају пристојан и достојанствен живот".

уторак, 23. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару