Читај ми!

Николић: Не расипајте гласове

Позивам вас да будете храбри, гласајте за промене, поручио у Крагујевцу кандидат СНС-а за председника Томислав Николић. Лидер НС-а Велимир Илић назвао Томислава Николића "новим Милошем Обреновићем".

Лидер Српске напредне странке Томислав Николић позвао је вечерас бираче да не расипају гласове и да 6. маја гласају за промене, односно да гласају за коалицију "Покренимо Србију" јер политичари окупљени око те коалиције желе успешну, поносну и усправну Србију.

"Позивам вас да будете храбри, гласајте за промене, немојте да остајемо у блату, да остајемо на коленима, хајде да се подигнемо" рекао је Николић на скупу колиције "Покренимо Србију" у хали "Језеро" у Крагујевцу.

Лидер напредњака је обећао "да ће се Српска напредна странка, када победи 6. маја на изборима, залагати да се преиспита 1.000 приватизација, вратиће поверење државе, прво на селу, смањити администрацију, вратити поверење да грађани имају децу и да се неће смирити док свака трудница не добије додатак, било које да је вере и нације, јер свако дете има право да живи".

Наглашавајући да ће се залагати и да криминалци буду у затворима, Николић је рекао да нема ништа против богатих, али и да им је место у затворима ако су се незаконито обогатили.

Томислав Николић је обећао и да ће грађанима Србије вратити поверење у људе који се баве политиком јер, како је рекао, "и кад чујете глас да каже да смо сви исти - лаже".

"У нечему смо сви исти, сви добро живимо и они који су на власти и они који су у опозицији. Моја плата је сваког месеца истог дана стиже, моја пензија ће бити већа него ваше пензије, мој живот је потпуно смирен. Ја имам у животу све што ми треба, немам само успешну, поносну, усправну Србију", рекао је Николић и поручио да неће одустати од такве Србије.

Лидер напредњака на скупу је рекао да има поруку и за кандидата Демократске странке на председничким изборима Бориса Тадића, кога ће, како је рекао, 6. маја да победи.

"Моја порука Борису Тадићу је: Можеш да радиш шта хоћеш, али ја ћу те победити. Можеш да радиш шта хоћеш, ја нећу почети да мрзим, а нећеш ни ти ништа добро извући из те мржње", рекао је лидер СНС-а.

Чланица извршног одбора СНС-а Зорана Михајловић убеђена је да ће коалиција око те странке победити 6. маја. Она је позвала бираче да тог дана изаберу правду, будућност и да гласају за Томислава Николића не зато, како је рекла, што је леп, "него зато што је домаћин, што воли своју земљу и свој народ".

Председик СНС-а Крагујевца Радомир Николић, син лидера странке, поручио је да Шумадија Србији нуди оно што најквалитетније има - домаћина, поштеног и вредног човека и довољно храброг да преузмо кормило брода који почиње да тоне.

Лидер Нове Србије Велимир Илић рекао је "да се у Крагујевцу ломи власт Србије" и позвао бираче да буду јединствени и да гласају за Томислава Николића кога је назвао "новим Милошем Обреновићем".

Председник Покрета социјалиста Александар Вулин рекао је да је стид - реч коју власт не разуме и осећа, а да је страх - реч коју актуелна власт осећа, "па зато толику мржњу показује према Томиславу Николићу".

Вучић: ДС нуди мржњу

Заменик председника Српске напредне странке Александар Вучић оценио је да напредњаци у кампањи грађанима нуде решења и предлоге за излазак из кризе, а Демократска странка мржњу, која је, како наводи, једини програм те странке.

"На грађанима је чист и јасан избор. Ако хоће Србију мржње, црну Србију какву данас приказује и жели ДС - гласаће за њих, а ако желе чисту, умивену, лепу, другачију, бољу, паметнију и Србију мира - гласаће за СНС", рекао је Вучић данас на конференцији за новинаре.

Он је оценио да њихови политички противници из ДС нису могли ништа да кажу на идеје и решења које понудио СНС - као што су нови закон о јавним набавкама, пројекат Београд на води или Канцеларија за брзе одговоре - па су зато понудили мржњу.

Према његовим речима, грађани ће на изборима 6. маја одлучивати да ли желе да се врате у "прљаву прошлост и блато где их води ДС или да иду у чисту будућност".

Вучић, који је кандидат за градоначелника Београда, позвао је грађане да не расипају гласове јер, како је рекао, сваки глас за било коју малу станку је глас за ДС. "Сви који хоће промене треба да гласају за СНС", поручио је Вучић и додао да "црна кампања" доказује ко је прави победник и да су се демократе уплашиле.

"Питао бих Бориса Тадића да ли га је срамота кампање коју води и што је потрошио милион и по евра на такву кампању", рекао је Вучић и додао да је боље да је тај новац утрошен за добробит грађана.

среда, 24. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару