Читај ми!

Јадранка Шешељ за изборе и на Косову

На Косову и Метохији морају да се одрже локални избори, јер то значи опстанак српских инситуција, без којих нема ни опстанка за Србе у Покрајини, каже Јадранка Шешељ. Радикали оптужили напредњаке за нападе на активисте.

Председнички кандидат Српске радикалне странке Јадранка Шешељ оценила је да на Косову и Метохији морају да се одрже локални избори, јер то значи опстанак српских инситуција, без којих нема ни опстанка за Србе у Покрајини.

"Штитићу интерес народа и Србије и никада се нећу одрећи Косова и Метохије", рекла је Јадранка Шешељ, а преноси СРС у саопштењу.

Она је оценила и да је СРС последњи стуб одбране националних и економских интереса Србије.

Јадранка Шешељ је нагласила да ће СРС "прекинути политику понижавања Србије и политику испуњавања налога Брисела и Вашингтона коју грађанима нуде Томислав Николић и Борис Тадић".

Радикали оптужили напредњаке за нападе на активисте

Кандидат Српске радикалне странке за градоначелника Београда Немања Шаровић оптужио је чланове и функционере Српске напредне странке за учестале нападе на активисте радикала.

"Синоћ су кандидат СНС-а за одборника на Чукарици, Александар Окић, и члан СНС-а Озрен Граховац физички напали наше чланове о чему је обавештена полиција", рако је Шаровић.

Он је на конференцији за новинаре присутнима понудио снимке на којима су, према његовим речима, снимљени функционери СНС-а како уништавају плакате на билбордима радикала.

"Ми не желимо да се физички разрачунавамо са Вучићевим и Николићевим батинашима, на снимцима се све види и то је сада посао полиције", казао је Шаровић.

Он је подсетио да је јуче тужилаштво наложило полицији да поднесе кривичну пријаву против функционера СНС-а Дејана Вуисића за насилничко понашање.

Вуисић, који је, према Шаровићевим речима, на једној од изборних листи СНС-а за одборника, 12. априла напао је активисте СРС-а који су лепили плакате и, како он тврди, металним шипкама им нанели физичке повреде.

Шаровић је додао да су Вуисић и његова група већ нападали активисте СРС-а и других странака на локалним изборима у Арандјеловцу 2010. године.

Красић: Европа Србији може да донесе само зло

Потпредседник Српске радикалне странке Зоран Красић изјавио је да се на изборима 6. маја одлучује хоће ли Србија и даље пропадати под геслом проевропског напретка или ће победити љубав према сопственом народу и земљи.

"Европа Србији може само да донесе зло, бомбе, беду, беспосленост и параду поноса. Европа пропада изнутра, а то не виде само наши политичари", истакао је Красић на предизборном скупу у пожаревачком Дому културе.

Красић је рекао да Томислав Николић и Борис Тадић заступају исту политику и да Србија ништа неће добити њиховом победом и нагласио да "проевропски циркус кружи Србијом".

"Тајкуни морају да врате седам милијарди евра отетих од народа и да морају да се отварају нова радна места у којима неће радити неспособни страначки послушници", изјавио је Красић

На Ђурђевдан се одлучује да ли ће Србија и даље постојати, да ли више волимо Европу од нас самих и наше деце, а тада ће се показати колико смо верни нашој традицији,вери,историји и поносу, поручио је Красић.

На скупу су представљени кандидати СРС за одборнике, а поред Красића, говорили су и Вјерица Радета и Лидија Вукићевић.

среда, 24. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару