Читај ми!

Регионална хроника, 18. април

Кандидат СРС за градоначелника Крагујевца обишао МЗ Аеродром. Комунистичка партија представила одборничку листу у Шапцу, а Коалиција СПС-ПУПС-ЈС у Нишу поднела листу кандидата за градску скупштину. Преокрет одржао конференцију за новинаре у Ваљеву, а у Нишу Градски одбор СНС-а.

Кандидат Српске радикалне странке за градоначелника Крагујевца Наташа Јовановић посетила је Месну заједницу Аеродром у Крагујевцу и у разговору са мештанима најавила је да ће приоритет те странке, по доласку на власт, бити решавање инфраструктурних проблема тог дела града, пре свега реформа система здравствене заштите. Она је рекла да ће, када постане градоначелник, иницирати изградњу градске болнице у насељу Аеродром.
која јенепходна Крагујевцу.

Радикали у Крагујевцу најављују уређење зелених провршина, изградњу дечјих игралишта  и обнову школских и предшколских установа.

Коалиција Верољуб Верко Стевановић - Заједно за Крагујевац - УРС

У Коалицији "Заједно за Крагујевац" оцењују да је долазак Фијатових добављача у Индустријску зону у Грошници, потпуно изменио изглед тог насеља. 

Уређене су четири нове саобраћајнице, а како наводи кандидат за посланика са листе "Верољуб Верко Стевановић - Заједно за Крагујевац - Уједињени региони Србије" Небојша Здравковић, ускоро ће бити завршене и пешачке стазе, комплетна расвета и три нова моста. Тиме ће насеља Грошница, Ћава, Велико Поље и Ердеч комплетно решити проблем инфраструктуре, кажу у "Заједно за Шумадију". Према Здравковићевим речима, циљ Уједињених региона Србије је да сви грађани имају исте услове за живот, а сва насеља у Крагујевцу и Србији буду једнако развијена.

Шабац: представљање одборничких кандидата Комунистичке партије              

Представљајући одборничке кандидате, руководство Комунистичке партије поручило је Шапчанима да ће вратити у државно власништво "Зоркине" фабрике које нису приватизоване, а улицама и установама стара имена. Кандидат КП за одборника Милош Лукић рекао је да ће преиспитати рад свих јавних предузећа, обим њихових трошкова, партијско запошљавање, да ће отпустити бивше директоре који су остали у јавним предузећима и смањити трошкове.

На седници којој је присуствовао и председник Комунистичке партије Јосип Броз рекао је да су њиховим изласком на изборе грађани добили наду да ће вратити отето и обновити земљу.

Ваљево: Преокрет има осмишљену стратегију комуналне политике

Ваљевски Преокрет тврди да актуелна власт у том граду нема осмишљену стратегију комуналне политике, јер уместо градског парламента о развоју одлучују партијски директори.

Преокрет, како је рекао кандидат за градоначелника Ваљева Жарко Ковач, има решење и залаже се да директори предузећа буду изабрани на конкурсу по најбољим развојним пројектима, а не према страначкој припадности.

Ниш: Коалиција СПС-ПУПС-ЈС предала листу кандидата за градску скупштину

Коалиција СПС-ПУПС-ЈС предала је листу кандидата за Скупштину града Ниша. Социјалистичка партија Србије нема кандидата за градоначелника Ниша, а први на листи је проф. Миле Илић.

Миле Илић је рекао да се циљеви око којих се коалиција окупила пре четири године нису променили, и да су то и даље решавање проблема запошљавања, убрзани развој града и активна социјална политика. Илић је рекао да су у коалицији убеђени да ће имати најбољи могући резултат и да су шпекулације о поделама унутар СПС-а и коалиције нетачне.

СНС ће се бавити решавањем проблема грађана

Градски одбор Српске напредне странке у Нишу наводи да у овом тренутку
у Србији штрајкује преко 10.000 здравствених радника и да они, како је рекао Зоран Перишић, председник Градског одбора СНС-а, не заслужују такав третман државе.

Нишки напредњаци кажу да ће се решавањем проблема од виталног интереса грађана бавити од прваг дана свог мандата.

среда, 24. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару