Читај ми!

Вучић са Србима у Хрватској

Заменик председика СНС-а Александар Вучић рекао да ће та странка подстицати економски развој крајева изван Србије у којима живе Срби. Делегација СНС-а посетила више српских места у Хрватској.

СНС ће, уколико победи на изборима 6. маја, подстицати економски развој крајева изван Србије у којима живе Срби и настојати да се повећа извоз српских производа у Хрватску и тако смањи спољнотрговински дефицит са том земљом, саопштено је из те странке.

Делегација СНС-а, коју предводи заменик председника Александар Вучић, посетила је више српских места у Хрватској током празничних дана, однела хуманитарну помоћ и разговарала са Србима на који начин Србија може економски да им помогне, наводи се у саопштењу СНС-а.

Напредњаци истичу да ће, уколико буду на власти после избора, водити рачуна о економској размени са крајевима у којима живи српско становништво.

Делегација СНС-а посетила је Смоковић и уручила хуманитарну помоћ за изградњу српске православне цркве у том месту на темељима старе, која је спаљена током акције "Олуја", а која је једна од најзападнијих српских цркава у Хрватској, наводи се у саопштењу.

Како се додаје у саопштењу, делегација напредњака посетила је и Манастир Крку, где су се срели са владиком далматинским Фотијем.

СНС: Улагати у стандард грађана

Председник Градског одбора Српске напредне странке Небојша Стефановић поручио је да ће напредњаци, уколико формирају градску власт у Београду, више новца улагати у стандард грађана у њихов бољи живот.

Стефановић је, у разговору са грађанима београдске општине Вождовац, на Аутокоманди, истакао да локална власт треба, као и све остале, да постоји због грађана.

"Озбиљна и одговорна градска власт не сме бити корумпирана и људи који се баве политиком то треба да раде у интересу грађана", навео је Стефановић, обећавши да ће напредњаци, ако формирају власт у главном граду Београд покренути напред.

Уз оцену да је Београд у последње четири године стагнирао и да није довољно напредовао, он је додао да ће СНС у Београду привући нове инвеститоре који ће становницима престонице обезбедити нова радна места.

"Створићемо повољнији амбијент за инвеститоре умањујући таксе које се сада намећу страним компанијама", казао је Стефановић.

Стефановић је навео да су напредњаци грађанима општине Вождовац представили пројекат канцеларије за брзи одговор, законски предлог о јавним набавкама и програм СНС-а за борбу против корупције и криминала.

Према речима Стефановића, на изборима 6. маја неће бити "никаквих недоумица" и да ће напредњаци победити све противкандидате.

четвртак, 25. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару