Читај ми!

Красић: Против уласка у ЕУ

Задатак Српске радикалне странке је да охрабри грађане да искажу противљење уласку Србије у Европску унију, рекао потпредседник те партије Зоран Красић на трибини у Јагодини.

Потпредседник Српске радикалне странке Зоран Красић рекао је, на трибини у Јагодини, да је задатак странке да охрабре грађане да искажу противљење уласку Србије у Европску унију.

Већина грађана је против европских интеграција, што би и требало да покажу на бирачком месту 6. маја гласајући за СРС, оценио је Красић.

СРС не нуди празна обећања, него заштиту виталних националних, политичких, социјалних и економских интереса, са политичком логиком да бирамо Србију, а не Европску унију, рекао је потпредседник радикала.

"Желимо да решавамо један по један проблем, да нам сутра буде за два посто боље него јуче, али да знамо који је циљ, да верујемо Србији, да не призивамо 'гаулајтере' из иностранства", рекао је Красић.

Красић је истакао да се грдно вара свако ко мисли да ће Србији бити боље без Косова и Метохије, а Јадранка Шешељ ако буде изабрана, неће ићи Брисел по мишљење.

Председница Извршног одбора СРС Вјерица Радета је рекла да је њена странка радикално доследна интересу народа, а не тајкуна.

"У Србији раде само тајкуни, а они који раде код тајкуна никад не знају када оду на посао да ли ће им рећи да им је ово последњи радни дан, или ће да раде и сутра, за плате од 15.000 динара. То је последица такозваног европског пута", навела је Радета.

Европски стандард штити тајкуне

Време за јединство народа и радикала како би победила већинска Србија која је против ЕУ, пљачке и тајкунизације државе, поручили Функционери Српске радикалне странке раније данас на скупу у Панчеву.

Функционери СРС-а су поручили су на скупу у Панчеву да је на изборима 6. маја "време за јединство" народа и радикала како би победила "већинска Србија која је против ЕУ, пљачке и тајкунизације државе".

"Већ 12 година живимо по европским стандардима, по којима смо изгубили посао, по којима смо презадужени и по којима могу да се лече и школују само они који имају новца. По тим истим европским стандардима се гласа за тајкуне и лопове и оне који желе да на Ђурђевдан победи Европска унија. Али, на срећу, таквих је само девет одсто", рекао је потпредседник СРС-а Зоран Красић.

Кандидат Српске радикалне странке за градоначелника Београда, Немања Шаровић, разговарао је данас са грађанима у центру Београда.

"Основа сваког друштва је породица, а стуб сваке породице је мајка. Мој приоритет као градоначелника, поред оснаживања породице, биће исправљање социјалних неправди и помоћ најугроженијим Београђанима. Ту пре свега мислим на самохране мајке, незапослене породиље и породице са троје, четворо и више деце", закључио је Шаровић.

петак, 26. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару