Читај ми!

ДСС: Политичко лицемерје на сцени

Од гласања на предстојећим изборима зависи да ли "ћемо имати хлеб, кућу и Србију", рекао функционер ДСС-а Синиша Ковачевић. У Србији је на сцени "безочна и незапамћена политичка подлост и лицемерје", истакао Ковачевић.

Први на листи Демократске странке Србије за покрајинске изборе у Војводини Синиша Ковачевић изјавио је да од гласања на предстојећим изборима зависи да ли "ћемо имати хлеб, кућу и Србију" и позвао грађане да дају подршку ДСС-у и њеном лидеру Војиславу Коштуници, саопштила је та странка.

Ковачевић је у оквиру кампање за покрајинске изборе посетио општину Житиште и у разговору с мештанима Честерега рекао да је у Србији на сцени "безочна и незапамћена политичка подлост и лицемерје".

"Нерадници и даваоци лажних обећања хвале се неучињеним и поново обећавају, месари се куну да су јели само барени кромпир, макрои би да се боре против проституције, кротки и смерни прете највећим силама, кукавице и слабићи лупају песницом по столу, лисице би да чувају кокошињац, вукови се куну у јагањце", навео је Ковачевић.

Синиша Ковачевић је рекао да се ДСС у "такво коло не хвата" и да никад неће "певати у таквим хоровима" и додао да ће та странка учинити све да Војводина поново почне да радја и у породилиштима и на њивама, запосли квалификоване људе у фабрикама, поново ослободи и мисао и реч.

Ковачевић ће вечерас одржати трибину у Житишту, у сали општинске библиотеке.

ДСС о решењу проблема у Крњачи

Кандидат Демократске странке Србије за градоначелника Београда Александар Поповић представио је програм те странке за решење инфраструктурних и комуналних проблема у београдском насељу Крњача.

У саопштењу ДСС наводи се да та странка у свом програму предвиђа и изградњу интермоделног логистичког центра, односно места на ком ће се претоварати роба из бродског у железнички и друмски саобраћај и обрнуто.

"Београд је једина престоница у Европи која нема такав центар, а град је смештен између два коридора, Коридора 10 и речног Коридора седам. Изградња тог центра на обали Дунава у близини аутопута и железнице отворила би 1.000 радних места, а та инвестиција од 20 милиона евра би се вратила за пет до 10 година", рекао је Поповић.

Он је истакао да ће ДСС након уласка у власт са партнером из иностранства ући у ту инвестицију од које ће имати добит сви грађани.

Поповић је рекао и да ће ДСС направити десетогодишњи план инвестиција за канализацију, водовод, гасовод, топлификацију, асфалтирање и уличну расвету, чије ће споровођење грађани моћи да прате.

"Пре четири године смо били на истом овом месту у Крњачи и говорили да део Београда који је три километра удаљен ваздушном линијом од центра треба да добије канализацију и тај проблем до данас није решен. То најбоље говори о раду садашње власти", навео је Поповић.

петак, 26. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару