Читај ми!

Регионална хроника, 11. април

Развој привреде, пољопривреде и туризма у Прокупљу приоритети су ДСС-а у наредном периоду. У Крагујевцу, кандидат за градоначелника коалиције Заједно за Шумадију Верољуб Стевановић најавио нова улагања у инфраструктуру и реконструкцију града, а коалиција СПС-ПУПС-ЈС изборну кампању почела у подрудничким селима. Одборнички кандидати коалиције ДС у Чачку залагаће се за већа улагања у комуналну инфраструктуру у чачанским приградским насељима.

Прокупље: ДСС - приоритет развој привреде, пољопривреде и туризма

Општински одбор Демократске странке Србије Прокупље представио је програм развоја општине за наредни период. Приоритети су развој привреде, пољопривреде и туризма.

"То је један једини документ и мислим да га ниједна партија нема до сада. Јасно смо рекли људима шта ћемо да понудимо и шта да урадимо у наредне четири године ако нам укажу поверење", каже Бојан Коцић, председник ОО ДСС Прокупље.

Поред економског опоравка ДСС ће акценат ставити на унапређење здравства, социјалне заштите и заштите животне средине.

Крагујевац: Најављена нова улагања у инфраструктуру

У наставку кампање пред локалне изборе у Крагујевцу, кандидат за градоначелника Коалиције "Заједно за Шумадију", Верољуб Стевановић, посетио је месне заједнице Палилулу и Багремар, најављујући нова улагања у путну инфраструктуру.

"У протеклом периоду инвестирано је у реконструкцију Милошевог конака, за који актуелна власт има велике планове. Касарна "Радомир Путник" је локација предвиђена за изградњу модерног, новог позоришта, библиотеке и градске пијаце. Очекујемо да се Град договори са републичким властима о преузимању касарне", рекао је Стевановић.

У Коалицији "Заједно за Шумадију" најављују реконструкцију Гружанске улице, Трга Мала вага, а планира се и чишење и уређење корита реке Лепенице.

Коалиција СПС-ПУПС-ЈС изборну кампању почела у Рогојевцу

Коалиција СПС-ПУПС-ЈС изборну кампању за Крагујевац почела је у Рогојевцу и подрудничким селима, тамо где су им, како кажу, мештани увек указивали поверење. Пред грађане, и на овим изборима, излазе с поштеним намерама и, како је нагласио Зоран Прокић, први на листи те коалиције, све што обећају у кампањи сигурно ће остварити.

Крагујевачки социјалисти и њихови коалициони партнери први су својим потписима подржали кандидатуру Ивице Дачића за председника Србије и очекују његов улазак у други круг збора.

Чачак: ДС - за развој приградских насеља

Коалиција Демократске странке "Избор за бољи живот - Борис Тадић" у Чачку, представила је одборничке кандидате за месне заједнице Кошутњак, Младост, Бељина, Придворица и Јездина.

"Као одборник залагао сам се да се поред амбуланте, која је отворена пре три године, овде отвори и апотека, јер је потребна овом делу града", каже Јоле Пешић из Демократске странке.

Одборнички кандидати коалиције ДС залагаће се за већа улагања у комуналну инфраструктуру у овим чачанским приградским насељима.

Коалиција НС-ДСС за реконструкцију канала за наводњавање

Поред бране и канала за наводњавање у Парменцу код Чачка одржан је предизборни скуп коалиције ''Нова Србија - Демократска странка Србије - Велимир Илић''. У реконструкцију овог објекта локална самоуправа уложила је 50 милиона динара.

"Ова коалиција је спремна да улаже у оспособљавање овог канала да би био у потпуности у употреби пољопривредницима на левој обали Западне Мораве", каже Велимир Станојевић из НС.

Реконструисани канал за наводњавање обезбедиће пољопривредницима две жетве годишње, истичу из ове коалиције.

петак, 26. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару