Читај ми!

Регионална хроника, 5. април

Циљ је помоћи економски, социјални и политички развој Ниша, јер Град има потенцијале за то, каже кандидат Двери за градоначелника Ниша Драгиша Бојовић. Коалиција НС-ДСС-Велимир Илић, у Чачку значајну пажњу посветиће високом образовању, а коалиција за Пирот-Владан Васић-УРС за нове инвестиције.

Ниш: Двери за економски, социјални и политички развој града

Кандидат Двери за градоначелника Ниша је Драгиша Бојовић, повереник овог покрета за Југоисточну Србију и северно Косово и Метохију.

"Време је да се једном великом и славном граду врати економско, социјално, политичко и свако друго достојанство", каже Бојовић.

Он је додао да Ниш има озбиљне потенцијале у свим областима, и обећава да ће 2013. године, поводом обележавања годишњице Миланског едикта, у Ниш довести светску научну елиту.

Чачак: Коалиција НС-ДСС за боље образовање

Коалиција Нова Србија-Демократска странка Србије-Велимир Илић, у предизборној кампањи значајну пажњу посвећује високом образовању.

Одборнички кандидат, доктор Јарослав Живанић, (НС) истиче да је у Стратегији развоја Чачка, предвиђено да тај град постане и универзитетски центар.

Мирослав Петровић (ДСС) најавио је и успостављање сарадње са неким универзитетима из Европе.

У Чачку раде Агрономски и Технички факултет, Висока школа техничких струковних студија и Институт за воћарство.

Пирот: Коалиција за Пирот-Владан Васић-УРС за нове инвестиције

Изградња фабрике и отварање 700 нових радних места у "Тигар Тајерсу" као и могућности које  произилазе из овакве инвестиције, била је тема конференције за новинаре у Коалицији за Пирот-Владан Васић-Уједињени региони Србије, на којој су говориле ванстраначке личности  из привреде.

Власник фирме "Цан-ком", Цане Величковић рекао је том приликом да ће тако велика  инвестиција покренути и грађевинску индустрију и још много малих и средњих предузећа које ће директно или индиректно радити за потребе великог гумарског гиганта.

На овој конференцији истакнуто је да је Коалиција за Пирот-Владан Васић, својим досадашњим залагањем створила одличне услове за долазак страних инвеститора.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару