Читај ми!

СНС: Кључна одлука о будућности Србије

Српска напредна странка одржала предизборни скуп у Новом Саду са кога је поручено да ће грађани 6. маја донети кључну одлуку за будућност Србије. Председник Србије Борис Тадић више никада неће бити на тој функцији, поручио Николић, који ће бити кандидат напредњака за ту функцију.

Српска напредна странка одржала је предизборни скуп у Новом Саду са кога је поручено да ће грађани 6. маја донети кључну одлуку за будућност Србије.

 

"Можемо да наставимо да живимо у земљи у каквој живимо сада, или можемо да је променимо, рекао је Томислав Николић на скупу СНС-а и њених коалиционих партнера, одржаном на Тргу слободе.

Пред грађанима је одлука да ли хоће да наставе да живе у земљи у којој морате да будете члан партије да бисте добили посао, у којој се влада само задужује и тај новац троши на надувавање бирократије и у земљи где инвеститори морају да плаћају мито да би добили преко потребне дозволе, сматра Николић.

Председнички кандидат те коалиције поновио је да председник Србије није скратио мандат него, како је рекао, поднео оставку и нагласио да Борис Тадић "више није председник Србије и неће ни бити, јер је изгубио образ продавајући протеклих више од десет година причу о бољем животу".

Према његовим речима, ако Тадић и Демократска странка поново победе на изборима 6. маја, они ће од грађана добити јасну поруку и разумети да није проблем то што је 27 одсто радно способног становништва незапослено и схватити да није проблем то што је 200.000 људи изгубило посао.

Ако Тадић и Демократска странка буду изабрани поново, они ће добити поруку да ништа не треба да се мења, казао је он и додао да онај ко то прихвата "живеће под терором одговорности за пропадање Србије.

Лидер Нове Србије Велимир Илић је рекао да ће у нашој земљи све бити боље ако на општим изборима грађани "оловком отерају оне који до сада, како тврди, ништа добро нису урадили за Србију.

Заменик председник СНС Александар Вучић је истакао да је пред грађанима још 30 дана до одлуке којом ће бирати између прошлости и будућности и позвао их да изаберу будућност коју доноси СНС и коалиција коју предводи Николић.

На скупу Покренимо Србију, покренимо Војводину, покренимо Нови Сад, говорили су потпредседница СНС Јоргованка Табаковић, председник Окружног одбора те странке Игор Мировић и кандидат за градоначелника Новог Сада Милош Вучевић.

Николић је раније данас, у оквиру предизборне кампање, посетио и општине Бач, Бачку Паланку и Тител. Николић очекује да ће после избора ствари у Србији врло брзо почети да се мењају на боље и поручио је да председник Србије Борис Тадић више никада неће бити на тој функцији.

"Борис Тадић више никада неће бити председник Србије док постоји СНС и коалиција око ње" поручио је Николић из Влајске у општини Бач.

Приликом посете имању пољопривредника Мирка Пушаре, чија фарма свиња годишње има 6.500 товљеника, Николић је рекао да су избори 6. маја прилика да у Србији коначно "нешто урадимо за себе".

Николић је истакао да се сада пред сваког грађанина Србије поставља дилема да ли желе да се настави ова "агонија у друштву" или да се то стање промени.

Све приче које је актуелна власт пласирала у последњих месец дана о демократији и бољем животу и сарадњи са светом и "шта све хоће да нам дају", велика је лаж, оценио је Николић.

Лидер напредњака је навео да зато треба озбиљно да се ради и подсетио да постоји алтернатива, а то је, како је рекао, СНС.

петак, 26. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару