Читај ми!

ЛДП: Превише отрова у кампањи

Председник ЛДП-а Чедомир Јовановић позвао Врањанце да му помогну да започне стварање Србије каква је потребни будућим генерацијама. Јовановић, претходно у Ивањици, рекао у да остали политичари трују и лажу народ, и да је у изборној кампањи превише отрова, слепила и загледаности у себичне циљеве.

Носилац листе "Преокрет" и лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић позвао је Врањанце да му, заједно за осталим грађанима, помогну да се после 6. маја започне са стварањем Врања и Србије какви су потребни будућим генерацијама.

Јовановић је лидерима две најјаче странке ДС и СНС, Борису Тадићу и Томиславу Николићу поручио да грађанима кажу истину о Србији.

"Тадић и Николић морају сада да се најпре извине грађанима Србије за све што су урадили и за оно што нису урадили, а онда да им кажу истину о Србији", рекао је Јовановић на предизборном митингу у Врању.

Јовановић је истакао да Србија данас плаћа цену једне пропале политике и поручио да "више нема шта да се руши јер је све срушено".

Лидер ЛДП-а претходно је у Ивањици рекао да остали политичари трују и лажу народ иако знају истину и оценио да је у изборној кампањи превише отрова, слепила, загледаности у себичне циљеве.

"Морамо бити поштени према људима који на истину имају право. Нормалне земље се деле око пореске политике, реформе здравства, ми смо се делили око фундаменталних вредности. Изгубили смо претходних 20 година. Желео бих да овог пута можемо да кажемо да смо научили нешто из наше прошлости", рекао је Јовановић, а саопштио ЛДП.

Јовановић је навео да би садашња генерација требало да остане упамћена по томе што је коначно од Србије направила нормалну земљу у којој ће њена деца спокојно моћи да живе.

"Колико год да је лош систем, ако га ви начнете а не успоставите нови онда ће штета бити још већа. Нема ништа нормалније од тога да другим политичарима кажемо 'дајте људи да у овој кампањи не разлуђујемо грађане поново него да се договоримо око посла који треба после избора да се ради', па да онда људи процењују ко у томе може да буде успешнији", рекао је Јовановић.

Председник ЛДП-а је навео да је Србија располућена земља која иде у сусрет важним изборима а не зна шта је после избора чека - врло тешки економски проблеми, тешки социјални проблеми, реформа читавог низа друштвеног система који нису годинама мењани.

"Наше друштво је талац неспособних лидера који га годинама осуђују на ту муку. Зато мислим да смо дужни Србији да се договоримо", рекао је Јовановић.

субота, 27. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару