Читај ми!

Регионална хроника 3. април

У Шапцу представљени посланички кандидати "Преокрета" који су истакли да су истина и суштинске промене у друштву приоритет. Представници Покрета за Пирот-Душан Митић кажу да ће се, уколико добију поверење грађана, залагати за отварање нових радних места. СПС,ПУПС и ЈС заједно ће у Нишу наступати на локалним изборима. Из коалиције НС-ДСС у Чачку поручили да ће се залагати за решење проблема смештаја деце у вртић, али и развој главних градских саобраћајница.

Шабац: Представљање посланичких кандидата "Преокрета"

Милан Чичулић, Љубан Дамњановић, Душан Радосављевић, Гордана Марковић и Нејла Мехмедовић, посланички су кандидати коалиције "Преокрет" у Шапцу која се, како је речено, залаже за истину и суштинске промене у сваком сегменту друштва.

"Боримо се за Шабац, да он постане најбоље место за живот, јер је у претходном периоду Шабац имао четири народна посланика којима овај град није био кључна тачка за коју су се залагали и ми ћемо то да променимо", каже Милан Чичулић, посланички кандидат "Преокрета" у Шапцу.

Кандидати "Преокрета" додају да на изборима очекују добар резултат, јер се боре за политику на темељима знања, струке и достојанства.

Пирот: Покрет за Пирот-Душан Митић за отварање нових радних места

Представници "Покрета за Пирот" огласили су се због, како кажу, учесталих злоупотреба у предизборној кампањи.

У Демократској странци у Пироту, сматрају да инвестициони пројекат компаније "Мишлен" и најава упошљавања 700 нових радника, показује на делу, да ова партија испуњава обећања и ствара услове за бољи живот.

"Ја морам да истакнем, као неко ко је 20 година радио у привреди, да без развоја привреде и без реиндустријализације Србије и Пирота, једноставно не можемо даље", рекао је Горан Стаменовић, председник ОО ДС.

Уколико добију поверење грађана у Покрету за Пирот, додају, да ће се залагати  за издвајање средстава из општинског буџета за свако ново радно место у  малим и средњим предузећима.

Ниш: СПС, ПУПС и ЈС заједно на локалним изборима

СПС, ПУПС и Јединствена Србија заједно ће у Нишу наступати на локалним изборима. На основу коалиционог спорузума СПС ће добити 54 одсто мандата, ПУПС 28, а јединствена Србија 18 посто.

Чачак: Коалиција НС-ДСС представила одборнике

Након што је предала изборну листу, коалиција Нова Србија - ДСС-Велимир Илић званично је кренула у изборну кампању. Своје одборнике представили су испред новог вртића у Балканској улици.

"Испред овог репрезентативног објекта који је остао као најбоље сведочанство иза локалне власти која приводи успешно крају један мандат, са жељом да нас грађани подрже'', каже Милан Драшкић, портпарол Градског одбора Нове Србије.

Из ове коалиције поручују да ће се залагати, за потпуно решење проблема смештаја деце у вртић, али и наставак радова на реконструкцији главних градских саобраћајница.

Крагујевац: "Заједно за Шумадију"-УРС: Приоритет комунална изградња

Кандидат за градоначелника Крагујевца листе "Заједно за Шумадију- Уједињени региони Србије, Верољуб Стевановић, обишао је месне заједнице Вашарише и Сушица. У разговору са житељима тих насеља, упознао се са комуналним проблемима и изложио им планове у области комуналне изградње.

"Доста тога је урађено, многе улице се и сада раде. Најважнија је изградња Централне авеније, која ће повезати насеље Мала Вага са супротним делом града у близини Електрошумадије. Она ће пролазити кроз ове две месне заједнице. Уз изградњу северне и јужне обилазнице, знатно ће се растерити центар града", поручује Стевановић.

Сва обећања у области комуналне изградње дата 2008. године, каже да је испунио, и после четири године на месту градоначелника, како каже, пред своје грађане излази са новим плановима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару