Читај ми!

Регионална хроника 2. април

Лидер ЈС Драган Марковић-Палма завршио је синоћ кампању за локалне изборе у свом граду. Борба против беле куге биће државни приоритет број један, рекли су у политичком покрету Двери представљајући се у Јагодини. У Крагујевцу коалиција "Преокрет" започела предизборну кампању за одборнике и градоначелника окупљањем у центру града.

Лидер Јединствене Србије Драган Марковић-Палма завршио је синоћ кампању за локалне изборе у свом граду. Он је на трибиниама у Ракитову, Кончареву и Рибару најавио још већа улагања у развој села. Подсетио је своје суграђане да су екскурзије протеклих година радо обилазиле јагодинска  села.

Он тврди да ће до 2015. године јагодинска општина бити без незапослених. Коалиција ЈС, СПС и ПУПС ове недеље наставља кампању на ширем подручју Србије.

Двери су политички покрет породичних људи који се залаже за нови народни договор у Србији и смену политичких генерација у земљи, речено је на представљању тог покрета у Јагодини.

Двери ће се залагати за оснивање министарства  за породицу, а борба против беле куге биће државни приоритет број један, речено је на скупу. Двери су отворене за сарадњу са свима на политичкој сцени Србије, а за себе сматрају да ће бити највеће политичко изненађење предстојећих избора.

Крагујевац: Коалиција "Преокрет" почела кампању

Коалиција "Преокрет" започела је предизборну кампању за одборнике и градоначелника Крагујевца окупљањем у центру града и разговором са грађанима.

Активисти Каравана младих, који ће обележити кампању у целој Србији, Крагујевчанима су делили страначки лист "Истина".

"Само млади имају право и обавезу да се укључе у решавање својих проблема", рекао је кандидат ЛДП за градоначелника Крагујевца, доктор Зоран Тодоровић и изразио наду да ће управо млади бити најактивнији учесници њихове предизборне кампање.

Кампања коалиције "Преокрет" одвија се под слоганом "Србија је свет".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару