Читај ми!

Јовановић: Тадић да се понаша као председник

Од Бориса Тадића очекујем да буде председник државе, а не да грађане посматра као бираче ДС-а, рекао Чедомир Јовановић.

Лидер Либерално демократске партије (ЛДП) и покрета Преокрет Чедомир Јовановић рекао је да од Бориса Тадића очекује да буде председник државе, а не да гледа на грађане као на бираче своје странке којима нуди Демократску странку (ДС) уместо Србије, о којој не жели да говори.

"Председник државе треба да води земљу, а све друго је неозбиљно те институције и подршке људи који у њој живе", рекао је Јовановић на трибини коалиције Преокрет која је одржана на градском шеталишту у Чачку.

Јовановић је упитао где је на листи ДС председник Владе Србије Мирко Цветковић.

Он је оценио да странка која је на власти треба да иде на изборе са председником владе који је из њене странке, ако је влада добро радила, а ако није добро радила онда та странка треба иде у опозицију и пре избора да преда власт.

"Њима и није важно ко ће бити председник Владе, јер ко год да буде он ће је водити као што је водио Цветковић, а он је водио као што је водио (бивши премијер Војислав) Коштуница, кукавички и неодговорно", рекао је Јовановић.

На трибини је говорио и лидер покрета "Богата Србија" Захарије Трнавчевић који је оценио да је Србија доспела на најнижу тачку Европе, да је постала земља сиромаха и незапослених људи.

Он је рекао да актуелна Влада Србије за чцетири године свог мандата није имала ниједном на дневном реду тачку - аграрна политика и оценио да је пољопривреда највећи потенцијал Србије.

На трибини је говорио и председник Градског одбора ЛДП-а Драган Бисенић.

недеља, 01. септембар 2024.
33° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару