Читај ми!

Александар Поповић кандидат ДСС-а за градоначелника

Демократска странка Србије представила је потпредседника странке Александра Поповића као кандидата за градоначелника Београда. Тиме почела кампању за изборе у Београду под слоганом "Јер нису сви исти".

Демократска странка Србије представила је свог кандидата за градоначелника Београда на предстојећим изборима - потпредседника те странке Александра Поповића и тиме почела кампању за изборе у Београду под слоганом "Јер нису сви исти".

Председник ДСС-а Војислав Коштуница рекао је да странка започиње кампању у Београду "на себи својствен начин - доследно" односно са правим, озбиљним и одговорним програмом и са Александром Поповићем,  којим се, како је рекао, може поносити и ДСС и град.

Коштуница је навео да је Поповић средњу школу завршио у Москви, а постдипломске студије на Флориди и да "тачно тако изгледа и пут ДСС-а - и исток и запад".  Коштуница је навео да ДСС има Политички програм странке "Зашто Србија, а не ЕУ", Економски програм од 2012 - 2017, као и програме за развој Војводине и за 21 град и општине у Србији.

"То су озбиљни, документациони и оствариви програми на којима су радили тимови људи, који нису сви из ДСС-а", додао је он и истакао да је политичка неутралност основа и претпоставка развоја Србије.

Поповић је рекао да је програм ДСС-а за Београд обиман и представио га кроз 21 тачку међу којима су програми за запошљавање људи, увођење електронске управе, тромесечни планови штедње и отплате дуга и организаовање електронских тенедера.

Он је истакао да све што су представници ДСС-а предлагали и пре четири године односно пред последње изборе и данас може гласно да каже, јер ништа од тога, како је рекао, није лаж.

"Не претварајте се и будите оно што јесте. Позивам вас да осмехом и без ината уђемо у кампању. Будите пристојни, немојте да вређате и делите људе по страначкој припадности, јер се људи деле на добре и лоше", поручио је Поповић.

Међу обећањима ДСС-а уколико буде на власти у Београду је отварање бесплатних клубова за помоћ у чувању деце мајкама мале деце, отварање домова за старе, претварање Калемегдана у културни центар и отварање театара српске драме и комедије.

Председник Градског одбора ДСС-а Андреја Младеновић је рекао да та странка градску кампању започиње на дан почетка пролећа јер то симболизује буђење.

понедељак, 29. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару