Читај ми!

Одбачена оптужба против Марка Милошевића

Због апсолутне застарелости дела, суд у Пожаревцу одбацио оптужбу против Марка Милошевића и петорице његових сарадника за наношење тешких телесних повреда некадашњем припаднику "Отпора" Небојши Соколовићу.

Основни суд у Пожаревцу одбацио је оптужбу против Марка Милошевића и петорице његових сарадника за наношење тешких телесних повреда некадашњем припаднику "Отпора" Небојши Соколовићу, маја 2000. године. Суд је оптужбу одбацио због апсолутне застарелости дела.

Суђење је у протеклих десет година више пута било прекидано и настављано. У међувремену, један од тројице претучених чланова "Отпора", Радојко Луковић, трагично је настрадао, не дочекавши пресуду.

Адвокат "Отпораша", Душан Цвејић, најавио је жалбу на одлуку суда, док је оштећени Небојша Соколовић изјавио да ће се жалити суду у Стразбуру.

Поступак против Марка Милошевића, за наношење тешких телесних повреда опасних по живот по тужби припадника "Отпора", враћен је на поновно суђење након што је Апелациони суд поништио првостепено решење о обустављању поступка због застарелости кривичног дела.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи