Читај ми!

Власнику пса 18 година затвора

Јовица Недељковић осуђен на 18 година затвора, јер је нахушкао свог паса на пријатеља Драгана Арсића, који је после напада умро. Тужилац и одбрана најавили жалбу.

Виши суд у Смедереву осудио Јовицу Недељковића (37) на 18 година затвора, јер је априла 2008. године нахушкао пса на пријатеља Драгана Арсића који је након напада умро.

Ротвајлер је Арсићу нанео 67 рана од којих је повређени човек искрварио и умро.

Образлажући пресуду судија Горан Младеновић је рекао да је Недељковић супрузи наредио да одвеже ротвајлера и доведе га у собу "иако је знао да је пас опасан и да може доћи до смртне последице".

Виши јавни тужилац Александар Кузмановић је рекао да ће уложити жалбу, јер казну сматра благом. Жалбу ће Апелационом суду уложити и Недељковићев бранилац, адвокат Петар Петров.

Петров је рекао агенцији Бета да "нема довољно доказа да је дело извршено", а и ако је почињено "нема доказа да је убиство извршено на свиреп начин".

Данашња пресуда је донета је у поновљењом суђењу, пошто је Апелациони суд поништио претходну казну од 14 година затвора.

У току истраге против Јовице Недељковића његов отац и невенчана супруга, који су критичне ноћи били у кући, искористили су законско право да не сведоче.

Тада се Недељковић бранио тврдњом да се пас отргао с ланца и напао Арсића.

Ванбрачна супруга Виолета Радојковић се касније предомислила и у свом исказу теретила невенчаног супруга да је псу 15 минута издавао наређења да напада.

Пошто је Арсић искрварио и умро, Недељковић је спалио жртвину одећу и леш бацио у њивски бунар свог ујака, десетак километара даље од куће у којој је убијен.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи