Читај ми!

Саобраћајна несрећа у Крагујевцу

Пет особа, међу којима и једно дете, повређени у саобраћајном удесу који се око поднева догодио у центру Крагујевца.

У саобраћајном удесу који се око поднева догодио у Змај Јовиној улици, на аутобуском стајалишту преко пута Хитне помоћи у Крагујевцу, пет особа је повређено, међу којима и једно дете.

Четворо повређених пешака су ван животне опасности, као и повређени возач, речено је у Ургентном центру.

Портпаролка Клиничког центра у Крагујевцу Вања Ђорђевић рекла је да је, после прегледа, повређени дечак пуштен на кућно лечење, док је њих троје задржано у Ургентном центру.

"Жена је у овој несрећи задобила тешке телесне повреде, ради се о преломима ногу и повредама главе и њено здравствено стање непрекидно прате лекари Ургентног центра", рекла је Ђорђевићева.

Возач који је изазвао несрећу је тренутно у стабилном стању, док је старији мушкарац задобио лакше повреде у виду огреботина.

Полиција је саопштила да је путничко возило марке "голф" из за сада неутврђених разлога скренуло у супротну саобраћајну траку и налетело на пешаке који су се налазили на аутобуском стајалишту.

Возило је затим налетело на паркирани аутомобил "југо" и након тога ударило у стабло где се зауставило.

Увиђај су обавили припадници саобраћајне полиције, а на место несреће изашли су истражни судија Основног суда у Крагујевцу и заменик основног јавног тужиоца.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи