Читај ми!

Саобраћајна несрећа у Вршцу

Три особе погинуле, а четири повређене у тешкој саобраћајној несрећи која се ноћас догодила код Вршца. Истрага у току.

У тешкој саобраћајној несрећи која се догодила код Вршца три особе су погинуле, а четири повређене. 

Погинули су супружници С.М. (75) и Љ.М. (70) и њихова пријатељица В.С. (58), који су се налазили у истом аутомобилу, док је њен супруг Ц.С. (62) тешко повређен и тренутно се налази у болници.

У другом аутомобилу је било петоро младих Вршчана, старости од 16 до 22 године. Од њих је троје добило лакше повреде и након указане помоћи пуштени су из болнице.

РТС незванично сазнајe да су се погинули Вршчани у то време враћали са прославе и кретали се улицом са правом првенства пролаза, када су се сударили са аутомобилом марке "поло".

После директног судара, "опел корса" је ударила у бандеру и потпуно се смрскала, док је "поло", у ком су се налазила млађи Вршчани, ударио у кућу и запалио се.

Срећом, деца су пре пожара излетела из аутомобила, па је избегнута још већа трагедија. Ватрогасци су одмах интервенисали, угасили су пожар, а затим су морали да исеку кров "корсе", како би извукли тела погинулих.

Дежурни истражни судија Весна Ивковић Бобић каже да се још не зна ко је крив за ову трагедију. Истрага је у току, а наложена је и обдукција тела погинулих.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи