Читај ми!

Погинуо радник у Чачку

Мирољуб Ђукић, радник Техничко ремонтног завода "Чачак", погинуо је приликом пуњења ватрогасног апарата у компресорској станици завода.

Радник Техничко ремонтног завода "Чачак" Мирољуб Ђукић (43) преминуо је у локалној болници пошто је претходно био тешко повређен у фабрици.

Несрећа се догодила приликом пуњења ватрогасног апарата у компресорској станици тог завода око 13 часова, саопштило је Министарство одбране.

Повређени је одмах превезен у Здравствени центар "Др Драгиша Мишовић" у Чачку, "али је, и поред свих напора лекара, подлегао повредама око 14 часова" наводи се у саопштењу.

Ђукић је обављао дужност механичара за противпожарна средства и судове под притиском. У заводу је радио од 1993. године, био је ожењен и отац двоје малолетне деце.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи