Читај ми!

Пресуда за силовање девојчице

Пред Вишим судом у Јагодини осуђено укупно девет особа због силовања девојчице С.К. из Ђуприје, обљубе и кривичног дела трговине људима.

Због силовања девојчице С.К. из Ђуприје, обљубе и кривичног дела трговине људима, пред Вишим судом у Јагодини осуђено укупно девет особа на 44 године и девет месеци затвора.

Осуђено је шест мушкараца из општине Ћуприја, по један из Јагодине и Доње Комарице код Крагујевца и једна жена из Параћина.

Кривична дела догодила су се 2009. године, када је девојчица имала 12 година, а међу силоватељима је и један 62-годишњак, речено је Танјугу у том суду.

На по десет година за силовање осуђени су Мирослав Ђенић (53) који је прво силовао девојчицу па је уступао другим мушкарцима, и Борислав Станојевић (62) из села Влашка код Ћуприје.

Снежана Пурић (46) из Параћина осуђена је на пет година за кривично дело трговине људима.

Она је у изнајмљени стан у Параћину доводила мушкарце и нудила девојчицу.

Зоран Антонијевић (48) из Доње Комарице, за обљубу над дететом, осуђен на осам година, Срђан Пејчић (30) из Јагодине на пет година и шест месеци, Владан Марковић (33) на три године, Марко Шабановић (20) и Зоран Милосављевић (40) на по годину дана и Перица Ссабановић (21) на девет месеци затвора.

У међувремену, један мушкарац који је био окривљен за силовање је умро, а против другог, због тешке болести, води се одвојени потупак.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи